- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Üdv!
Egy Seagate 1TB méretű HDD-t (ST1000DM003) kb 5-6 hónapja rákötöttem a routerre hálózati meghajtónak. Előtte 100%-os volt a HDD. Igazából nagyon nem volt használva csak beüzemeléskor mentettem rá úgy 500gb adatot, azóta csak lógott a routeren, szépen megjelent a hálózaton, de nem használtam. A múlt héten próbáltam megnyitni egy dokot, de kifagyott a router tőle, igazából nem forszíroztam a dolgot. Ma volt egy kis időm, rádugtam a gépre és nem történik semmi. Hallom, hogy felpörög, de se windows, se OSX nem lát csatlakoztatott eszközt az USB-n. A dokkolója tuti hibátlan, másik HDD-vel tökéletes. Mit tehetek, hogy működésre bírjam? 1-2 dolgot jó lenne róla megmenteni, de azt se bánnám, ha használható lenne még egy darabig.Nem is értem mitől mehetett tönkre. 30 foknál nem volt magasabb hőmérsékletű, összesen 2 áramszünet volt amióta a routeren volt, semmi több ezer indulás ami tönkrevágná....
-
hardline
senior tag
Üdv!
Nem tudom jó helyre írok-e, de van egy problémám és remélem tudtok segíteni.
Egy AM2-es gépben eddig egy sata 1-es vinyó volt, nem mai darab. Most került bele egy 1 terrás seagate sata 3 7200rpm 64mb. A gépben 4gb ram van, eddig nem volt semmi probléma(látszólag).
A konfig ki lett takarítva, aztán a régi vinyó helyett be lett rakva az új. Felment rá egy win7 64bit. A gond viszont az, hogy egy nagyobb program telepítése közben, vagy nagyobb fájl másolása közben mindig kifagy a rendszer. Beáll a kép, az egér és minden. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged