- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Van nekem egy 1 TB-os Hitachi HDS721010CLA332 típusú vinyóm. A rendszer is ezen van. Egyik nap olyat csinált, hogy a gép bekapcsoláskor csak az alaplap logójáig jutott el, innen sehova tovább. Semmire nem reagál, biosba sem tudok belépni. Február óta használom ezt a konfigot, eddig semmi baja nem volt. Másik 2 gépben is kipróbáltam, azokban tökéletesen megy, HD Sentinel szerint 100/100-as. Beleraktam a gépbe egy Samsungot, raktam rá Windowst, az megy gond nélkül. Viszont ha mellé rakom a Hitachit, akkor csak a logóig jut el. Az alaplap Asrock FM2A85X Extreme4.
Találkozott már valaki hasonlóval, mi lehet a baj?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Brekkk kollégával már beszéltük, hogy ezt csinálja az ugyanilyen típusú vinyóm. Más találkozott már ilyen jelenséggel? Akkor csinálja, amikor nem kellene neki dolgozni, ha másolok, akkor abbamarad. A rendszer másik winchesteren van.
-
Pingvin1985
tag
válasz
Brekkk #27495 üzenetére
A te Hitachid is ilyen hangot ad? Hitachi HDS721010CLA332 hang
Ez normális ennél a típusnál? Valaki nem tud rá megoldást, mert eléggé idegesítő.
-
Pingvin1985
tag
válasz
Pingvin1985 #27492 üzenetére
Érdekes. Van nálam egy másik Hitachi is (ugyanaz mint a másik). Ezt először egybe formáztam gyors formázással, és nem adta ezt a hangot, most csináltam rá egy 60 gigás partíciót lassú formázással, mostmár ez is kerreg, bár pár percenként tart egy kis szünetet, majd újrakezdi.
(#27493) Brekkk: Remek! Márpedig ezt a kerregést nem szeretném hallgati. A HD Sentinellel lehet csökkenteni a hangot, csak azt nem tudom, akkor mennyivel lassul a vinyó. Illetve ez az állandó seek gondolom az élettartamra sincs jó hatással, mert attól hogy lehalkítom, még csinálni fogja.
Mióta használod a merevlemezt, hogy csak 1 hónapja kezdte ezt csinálni. Firmware frissítés nem segíthet esetleg? Bár még nem is néztem, hogy egyáltalán van-e hozzá a hivatalos oldalon. -
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Kaptam egy 1 Terás használt Hitachi (HDS721010CLA332) vinyót. Beraktam a gépbe, 2 részre partícionáltam, és az egyikre ráengedtem a lassú formázást. Gond nélkül megcsinálta, de azóta a vinyó szinte állandóan ütemesen kerreg (néha 1 percre abbahagyja), teljesen mindegy, hogy üres vagy van van rajta adat. A rendszer nem ezen van. HD Sentinel szerint 100/100%-os a merevlemez. Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest