- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Pingvin1985 #27629 üzenetére
Teszteli magát a vinyó ha nincs használatban, nem újdonság... Nem egy széria van pl segate-ből is ami ezt csinálja, elég idegesítő de gyakorlatilag normális.
-
Brekkk
senior tag
válasz
Pingvin1985 #27589 üzenetére
Nekem ennyire nem durva a hang, de valami hasonló, annyi különbséggel, hogy nálam folyamatos a kerregés.
A te HDD-d 7200 RPM-s ezért még inkább zavaró a hang. Elég idegesítő, de nálam szerencsére 1 óra után megszűnik. -
liksoft
nagyúr
válasz
Pingvin1985 #27492 üzenetére
Bocs, elnéztem kinek válaszoltál.
Tárgytalan amit neked írtam.
-
Brekkk
senior tag
válasz
Pingvin1985 #27494 üzenetére
KB 1,5 éves a HDD. Most van benne 170 Nap üzemidő. A 170 napból KB 130-et torrentezett.
Érdekes, hogy KB 3-4 hónapja már nem ez a torrent HDD-m. Azóta nem volt terhelve, csak addattárként szolgált, hetente ha egyszer kétszer hozzányúltam adatért.Ennek ellenére előjött ez a hang.
Új Firmware nincs hozzá, legalábbis nem találtam.
Az én HDD-m 5400-es, és még AAM sincs hozzá. -
Pingvin1985
tag
válasz
Érdekes. Van nálam egy másik Hitachi is (ugyanaz mint a másik). Ezt először egybe formáztam gyors formázással, és nem adta ezt a hangot, most csináltam rá egy 60 gigás partíciót lassú formázással, mostmár ez is kerreg, bár pár percenként tart egy kis szünetet, majd újrakezdi.
(#27493) Brekkk: Remek! Márpedig ezt a kerregést nem szeretném hallgati. A HD Sentinellel lehet csökkenteni a hangot, csak azt nem tudom, akkor mennyivel lassul a vinyó. Illetve ez az állandó seek gondolom az élettartamra sincs jó hatással, mert attól hogy lehalkítom, még csinálni fogja.
Mióta használod a merevlemezt, hogy csak 1 hónapja kezdte ezt csinálni. Firmware frissítés nem segíthet esetleg? Bár még nem is néztem, hogy egyáltalán van-e hozzá a hivatalos oldalon. -
Brekkk
senior tag
válasz
Nekemis ugyanezt csinálja a Hitachi HDD-m Kb 1 hónapja, bekapcsolás után 1-2 órán át. Utána jó.
Semmilyen adatforgalom nincs rajta, de mégis olyan, mintha seek menne állandóan.
A hőmérséklete is magasabb ilyenkor, és az olvasási teljesítménye is egy picit visszesik.
SMART 100/100-as -
Brekkk
senior tag
válasz
Pingvin1985 #27485 üzenetére
Lehet csapágyhibás lesz a HDD.
Nem olyan a hangja, minhta állandóan seek-elne a HDD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik