- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem/problémám.
Vettem kb 3hete egy WD 1TB Green vinyót (32mb cache)
Elkezdek valamit másolni a vinyón belül, ugyanazon a partícion belül, addig meg se mukkan teljesen csendes, de ha például még egy másik fájlt elkezdek másolni, bedurran és eszméletlen hangja lesz. Amikor az egyiket átmásolta ismét csend van.Soha nem volt alacsony fordulatszámu vinyóm, sőt még 200gigánál sem volt nagyobb.És az eddigi vinyóimnál ilyen problémát meg nem véltem felfedezni
Ez igy természetes, vagy van valami baja.Köszönöm
Üdv: Máté.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
válasz liksoft #10167 üzenetére
Be volt sz@rva az egész rendszerem már régóta, a lemezkezelő nem működött jól
Kicsit lomha is volt már, amikor anyu,apu,gyerek használja a gépet...
Újratettem és minden megy pöccre.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Vettem egy WD 1TB-os vinyót egy Samu 32GB-os SSD, és egy ATA-s 160gigás samu vinyó mellé jönne.
Össze is dugtam ,egyik adattárolomba nincs jumper, de az 1TB-os vinyót nem ismeri fel a rendszer.
Windows XP SP2-t használok jelenlegA kérdés: hova tegyem a jumpert az 1TB-os vinyóba
Köszönöm
Üdv: Máté.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Nem tom nem vok benne a hdd témába de ugy tom h a SMART az a biosba van.Namost én utánnanéztem és sehhol semmi. nem találom MSI K8N alaplapom van.
Esetleg más neve lehet?
Kösz.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
UP még vmi a 4052re??sürgös lenne plz!
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
kb annyi volt h félreforditotta a gépem és a monitoron ilyen szines ?-ek meg nagy csomo karakter rózsaszintől-a kékig minden szine volt aztán nem tudott bebootolni 1ikről se.És a biosnál is befagyott... ennyi bővebben nem tom leirni.
Mit lehet tenni?....káromkodni.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Lenne 1 problémám öcsém(mivel vettem 1 zalman vga hütüt és világit -.- )ezé félrerforditotta a gépet és ugye müködött tehát 3 vinyom oda lett.Reménykedtem 1 enként kiprobáltam de semmi, semmit sem ismer fel és számomra nagyon fontos adatok voltak rajta .
Vettem 1 uj vinyot és ha mellédugom vissza tudom-e állitani a másik vinyo valamennyi %át?
Hogyan?
Vmi program?
KösziBocs azé irtam ide mert 2 heti munkám van rajta és holnapra kellene bemutatnom
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Red Pro és Plus NAS HDD-k! 2TB! bontatlanok!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!