- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
A WD 3TB RED (WD30EFRX) vinyóm olyan hibát produkál, hogy működés közben, ha 40 fok fölé melegedig elkezd akadozni az olvasás/írás. Kb egy filmet megnyitni, vagy átmásolni róla 5 perc. Bár állandóan gépre van dugbva, csak adattárolásra van használva.
Most elé tettem gy ventit, így 37 fokos és tökéletesen üzemel.
Ezt mi okozhatja?Mindenesetre elkezdtem menteni a filmeket.
-
Lokids
addikt
Érdekes. 8 film másolása meghiusúlt, mert nem volt olvasható bizonyos ponton nem olvashatóak már. A WD saját tesztprogija Quick testben átengedte. Kapott szép zöld pipát.
Az extended még fut, annak kell 6 óra. -
Lokids
addikt
Egyenlőre úgy néz ki a hitachi hűvösebb is. Eddig olyan 300 gigát vitt át, a 2 wd 47-49 fok a hitachi 41. Bár az még nincs bent a házban.
-
Lokids
addikt
Megvettem az új deskstar 5K3000-et. Adatmentés foylamatban.
Valami ötlet hogy siettethetem majd a WD halálát, hogy tuti garizzák?
Hogy tudok biztosra menni, hogy a táp jó-e vagy nem? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ha ezt írja a HD sentinel az rossz?
A lemez önteszt során talált 215 hibás szektort.
A lemez felületén található 241 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Vajon garizzák az ilyesmit? Pár fáljt már nem tudtam róla másolni. 1.2 Tera film van rajta.
Ez egy WD20ears volt élt 59 napot (üzemórák összesen) -
Lokids
addikt
Hali,
Ha a sentinel azt írja a vinyóra, hogy Adatkapcsolati (vagy valami hasonló) hiba van a vinyó és az oprendszer közt. Viszont a státusz zöld, és nem igényel beavatkozást.
Valaki látott már ilynet? Ez gond, vagy csak az oprendszer szarakodik. (párszor már elhalt bootoláskor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged