- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kossuth1
csendes tag
válasz
madeinjapan #19578 üzenetére
Lehet, h akik éppen látogatják ezt a részt, nem tudják a megoldást a problémára...azonban senki se fogja azt írni, h "én nem tudom". Elvileg az én problémámra se tudja senki a választ, de hát ez van...sztem többen járnak ide kérdéssel, mint válasszal...és egyébként én sem tudom a megoldást a problémádra
-
kossuth1
csendes tag
-
kossuth1
csendes tag
Senkinek semmi ötlete?
#19483 -
kossuth1
csendes tag
válasz
ezsolti #19488 üzenetére
183 szektorhiba sztem elég a garis cserére..nekem volt egy 500 gigás WD-m, amin kevesebb szektorhiba volt és már úgy is kicserélték..mondjuk az a vinyó már eléggé lassú is volt és arra hivatkoztam főként (4MB/sec olvasás), nemtom ez nálad mennyire van jelen (?).
Ha valami kézzel fogható zavaró hiba jelentkezik (mint ahogy mondtad pl. néhány fájl sérült), akkor sztem az elég.
mostanában egyre gagyibbak a merevlemezek
-
kossuth1
csendes tag
Hali
A gépem indulás után kb. 15 percig szinte használhatatlanul lassú, amiről kiderült, h a 100%-os lemezkihasználtság miatt van (pedig alig ír meg olvas vmit is). Ez idő alatt ha pl. zenét hallgatok, akkor kb. 4 másodpercenként beakad a zene, ekkor felugrik az írási és olvasási sebesség néhány MB/sec-re, aztán visszaesik 0-ra (HD Sentinel). Ez amúgy csak Win 7 alatt fordult elő eddig.
Ennek a vinyónak egyébként elég fura a kondíció-grafikonja HD Sentinelben. Vajon van köze a kettőnek egymáshoz? Vagy mi okozhatja azt a 100%-os lemezkihasználtságot és hogy lehetne kiküszöbölni a problémát?
Előre is kössz a segítséget
-
kossuth1
csendes tag
válasz
Thulcandra #12545 üzenetére
a másik az 00A7B0....amúgy igen, van még gari rá, mert kb 2 nap alatt ment tönkre, viszont nemtudom h cserénél vajon ugyanilyen 1 tányérosat kapok-e..mert jó lenne...am kössz az infot
-
kossuth1
csendes tag
válasz
Thulcandra #12532 üzenetére
hája, azóta már 380 hibás szektor van rajta, az ugyanilyen típusú másik WD-m meg csak 100-al megy és ezért érdekes ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest