- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Hello skacok! Van egy gigabyte G31M S2L lap, ami nem hajlandó látni egy sata2-es vinyót. IDE vinyót látja, bootol is, ha mind kettő be van dugva, akkor látja a sata-sat is, de nem tud bootolni róla. Másik gép látja, bootol is róla. Alaplap csere?
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy barátnőmnél lévő gépben 2 vinyó van, és valamilyen oknál fogva kis netezés kis videózás után 44 és 45 fokra melegednek. Áthelyeztem őket, hogy ne legyen egymás nyakán, és semmi változás! Ha egy kicsit megerőltetem (játék, közben net-rádió) akkor 51 és 52 fokra melegednek. Hosszútávon gondolom nem tesz jót. Az egyik vinyó egy Hitachi 320Gb os. A másik Hitachi Deskstar 60GB. HDD Seintinellel mértem a hőfokot!
Hogyan tudnám lejebb vinni a hőfokot, vagy mi lehet a melegedés oka? Előre is nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
Üdv.:gyuszito
Új hozzászólás Aktív témák
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest