- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
a000
őstag
Sziasztok
Van egy maxtor diamondmax plus 9 80gb-os vinyóm ami nem indul be.
Namost van még egy maxtor diamondmax plus 160gb-os vinyóm ami üzemel.80-as code: YAR41BWO | n,m,c,a 6Y080L0
160-as code: YAR41BWO | k,m,c,a 6Y160P0Kérdésem, hogy a 160-asról átrakhatom az elektronikát a 80-asra? Csak annyira, hogy áthúzzam ami rajta van. Vagy ezzel kifingatom az egészet?
-
a000
őstag
Sziasztok
Van egy laptop, pár hónapos és random állandóan lefagy, de teljesen. Van, hogy naponta 2x is eljátsza.
Lefuttattam memtest86-ot, nem talált semmi hibát.
felraktam a hd tune-t és ezt írja ki:
Calibration Retry Count 10
Előfordulhat, hogy emiatt fagy a gép? Azt olvastam, hogy ez az alábbi hibákra utalhat:
Kalibrálási újrapróbálkozások száma
Motor, csapágy vagy tápegység problémára utalhat. -
a000
őstag
Sziasztok
Van nékem egy 2hónapos samu HD502HJ 500gb-os vinyóm.
Az a gondom, hogy a gép random lefagy, de úgy, hogy van, hogy a reset gomb se segít. Gondoltam akkor lefuttatok hd tune-t, vagy sentinelt. Egyik sem ír ki semmit a vinyóról, a sentinel meg ezt is irja:
A merevlemez állapota ismeretlen.
A használt lemezvezérlő meghajtóprogramja (driver-e) nem teszi lehetővé a részletesebb információk felismerését. Javasolt ellenőrizni, hogy van-e a jelenleginél frissebb meghajtóprogram.
Most akkor mi van? Miért nem mutat egyik program sem a vinyóról semmit, se állapotot se semmit? Valamit én rontok el?Ramokat teszteltem, azzal nincs gond.
-
a000
őstag
Sziasztok
Van egy kérdésem. Most van a gépben egy F3-as 500gb samu vinyó ahci módban fut, mert van a házon dokkoló. Ezen megy a munka. Akarok még egyet, arra külön oprendszer és azon csak a játékok. Namost azt meg lehet valahogy oldani, hogy indulásnál ki lehessen választani, hogy melyik induljon? Ill. még akarok egy vinyót az adatokra, az lehetséges, hogy akármelyiket indítom el, az adat vinyót mind a kettő lássa?
-
a000
őstag
Sziasztok
Miután bekapcsolom a gépet ez fogad mindig:
Sata is found running at ide mode!
Setup option is available to set sata to ahci mode
Now is ide mode, the system can not support hot plug
Would you change the mode Y/N?
------------------------------------------------------
Do you want bios to enable this option for you?Y
es, set sata to ahci mode for me
N: no, do not show this message again
any key: continueés visszaszámol 10-től
Mit kell tenni és mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest