- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamby
csendes tag
Hi all!
Következő a problémám: ha a SATA vinyón(WD) van a rendszer és berakok egy cd-t vagy egy DVD-t, akkor kékhalállal újraindítja a gépet + a HDSENTINEL azt írja, hogy 96%-ba jó a HDD. A vinyó csak 3 hónapos és ez már a 3. ami elromlik, de a többi alkatrészeknek semmi bajuk. Ez mitől lehet? Miért csak a SATA döglik meg és mitől? Az alaplapot is visszavittem, mert azt hittem, hogy annak van vmi baja, de nem. Ha tudtok, segítsetek! Előre is kössz! -
jamby
csendes tag
Én a Partition Magic 8-at használom és ezt tudod XP alól is futtatni.
-
jamby
csendes tag
Valami noname. De ha azzal lenne a baj, akkor az ATA winyót miért nem nyírja ki?
-
jamby
csendes tag
Hello all!
Egy olyan probléma lépet fel a gépemnél, hogy úgy veszem észre, az alaplap kinyírja a SATA-s winyókat. Ez azért érdekes, mert van mellette egy ATA-s is és annak semmi baja. Ez már a 3. winyó (WD) ami 2-3 hónapon belül elromlott. Én az alaplapra gyanakodtam (Gigabyte GA-M51GM-S2G) és vissza is vittem a boltba, ahonnét vissza kaptam, hogy nincs semmi baja.
A probléma abban nyílvánul meg, hogy a HDSENTINEL azzal kezdi, hogy a winyó csak 99%-ban jó, majd másnap 98%, utána 97% és így tovább. Olyat is csinál, hogy berakok egy CD-t vagy DVD-t és kékhalállal újraindul. a HDTUNE le is fagy.
Most ott tartok, hogy már el sem indul a winyó, viszont a BIOS látja.
Ha tudtok valamiben segíteni azt megköszönném!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest