- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy 4TB-os WD Purple merevlemezt, egy 4TB-os Red mellé és próbálnám tükrözni vele a Red-et (dinamikusként), de állandóan szétesik, a következő újraindítás után és a tükrözött partíciókat utána külön lemezként mutatja a lemezkezelő. Már vagy 3 alkalommal próbáltam tükrözni, de mindig ez lett a vége. Az első alkalommal jó volt 2 hétig, de utána nem maradt meg 1 napnál tovább egyszer sem. És helyreállítani utána egy rémálom, mindig valami baja van, nem lehet se összerakni utána, se eltávolítani a külön lemeznek mutatott tükör partíciókat. Eddig volt 2 merevlemezem is, amivel tükröztem egy másikat, de azokkal ilyesmi sosem történt, csak évente egyszer, ha szétestek és akkor sem csináltak ilyen problémákat. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy új vinyót és az eszközillesztő telepítette is, és megfelelően működik, de mégsem látja a gép.
Már nagyon rég csináltam ilyet, hol kéne beállítgatni a dolgokat?
Meg mit kell vele pontosan csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest