- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
-
Bile Demon
őstag
válasz Beba Snake #52397 üzenetére
Ez egy kései 160GB-s PATA HDD. Ezért is relatíve jó az átviteli sebessége.
Az elérési ideje is 14ms körüli: [link]Egyébként a korai 7200rpm-es Maxtor Seagate is tudtak 14-15ms/t, cserébe 40MB/s körüli átviteli sebességet.
Egy jó vinyó egy 2004-es P4 3.0GHz gépben ezt tudja:
Nem az őskövület gép a hiba forrása...Bruhe
-
GAbre
veterán
válasz Beba Snake #52394 üzenetére
Nem arra vagyok kiváncsi,hogy miért vetted,meg beszoptad meg stb.
Meg van a jelszó is.Hogy a faxomba lehet már használni sas vinyót,sasos gépben,vagy sas vezérlőben.Erről szólt a kérdésem.
De mindenki minden másról beszél...Avatar
-
xandus
csendes tag
válasz Beba Snake #52334 üzenetére
A HDD egy toshiba mq01abf050. Asztali gép amiben volt kettő 3,5" meghajtó, ezek nem álltak le, úgy működtek ahogy kell. Tönkre ment az egyik és akkor cseréltem, Windows-nak SSD és mivel volt itthon az említett merevlemez, betettem ezt másodiknak. Ugyan úgy van minden beállítva a Windows7-ben mint a kettő 3,5" esetén, de még is leáll a Toshiba egy idő után. Lehet azért mert laptopba való?
-
xandus
csendes tag
válasz Beba Snake #52332 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, hogy magától hogyan szabályozza, ezért kérnék segítséget. Kicsit zavaró, hogy van egy kicsi várakozási idő.
-
Djuree
félisten
válasz Beba Snake #52254 üzenetére
koszi!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sygnus83
csendes tag
válasz Beba Snake #52242 üzenetére
Persze, én ezt értem, nem mai darab.
Amúgy én arra jutottam , mivel 2 hdd-vel is ezt csinálta , ezért hiába öregek, nem ez lesz a bajuk.
Mivel sata kábelt cseréltem, a tápot is másikra kötöttem és a 2. hdd is ugyanazt produkálta, így ezeket is kizárom. Így csak az alaplap marad, hogy most a sata csatlakozója szar vagy belül valami azt nem tudom. -
Sygnus83
csendes tag
válasz Beba Snake #52239 üzenetére
Na, ezzel aztán ki vagyok segítve.....köszi.
Ez nem egy gamer gép, nem kell minden hiper szuper friss legyen benne.
Ez a 2 hdd minden gond nélkül működik tovább a másik gépben, semmi gond velük. -
Sygnus83
csendes tag
válasz Beba Snake #52237 üzenetére
Asrock H55M-GE / i3-540 / 2 x2 gb kingmax ddr3 - 1333
Táp: Fsp Saga+ 400pFöldelt konnektor, nem túlfesz védős. Nem falu, áramszünettel sose volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
válasz Beba Snake #52228 üzenetére
Ok én voltam a láma. Minden ok, ez egy 320gb hdd. Köszönöm a válaszodat.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
GFerr56
aktív tag
válasz Beba Snake #52218 üzenetére
Köszönöm!
A gép nem az enyém, én SATA-UEFI korban kapcsolódtam be. Egy kicsit kínai nekem a régebbi rendszer. Azt megcsináltam, hogy telepítésnél törlés, új partíció, feltelepül, majd no disk detected...????Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
TomiLi
addikt
válasz Beba Snake #52175 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor lehet, hogy mégis a hdd a ludas! Ennek utána nézek, de akkor még lehet, hogy jövök segítségért!Bogyorisz
-
daeyvd44
tag
válasz Beba Snake #52160 üzenetére
Köszi, majd teszek alá valamit. Egyelőre a TV állvány mögött van, viszonylag szabadon. Így most nem igazán hallani :)
-
daeyvd44
tag
válasz Beba Snake #52153 üzenetére
Igazából talán egyikse. Eddig simán a padlón volt a tv alatt mert a minipc-hez van kötve. Aztán a minipc és ez a hdd bekerült a tv állvány egyik fakkjába. Most letettem a földre és szinte alig hallani, de ugyan úgy megvan ez a hang. Szerintem szimplán felerősítette a fej mozgását az, hogy kb be lett zárva.
Csak azért ijedtem meg, mert ilyen hangot még egyszer se hallottam pedig volt már nem egy hdd-vel dolgom. Plusz ez ugye külső hdd-ként van használva így talán megjobban hallani írás/olvasás közben. -
Domaximus
tag
válasz Beba Snake #52129 üzenetére
Lefutott a felület teszt: [kép]
Futtattam rövid öntesztet is, van mikor lefut hibamentes, viszont van hogy elvágja magát a 0x79-nél olvasó hibája miatt... :/
Végülis nagy problémák nincsenek a hdd-vel...? nyugtass meg
Csináljak esetleg defragmentet, attól jobb lesz?
-
Domaximus
tag
válasz Beba Snake #52129 üzenetére
A hdd kb 5 eves, egy WD5000AAKX tipus.Eddig nem volt semmi problemam vele tegnap kezdte steamnel a szorakozast letoltes kozben.
Tap az egy Chieftec Ctg 450es, ez sem mai darab kb szinten 5 eves. De ketlem h a tap lenne a ludas. Most tolok egy felulet tesztet, azt ami javitja a rossz sectorokat, es nem destruktiv. Majd jovok az eredmennyel. A csatlakozokat megneztem gephazban nincsenek "elmozdulva".
Magaval a sz.gep hasznalattal sincsenek problemak, mert nem fagy ki stb.
Viszont ha logikai szektorhibas a hdd, megoldhato friss win reinstallal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- DIGI kábel TV
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- BestBuy topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest