- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
köszi!
-
Djuree
félisten
válasz
King Unique #53654 üzenetére
köszi. de akkor hogy lehetne úgy leválasztani hogy ne "pittyenjen"? ezen a leválasztáson kívül nem ismerek más módszert. ha le van állítva már a gép és csak utána kapcsolom ki akkor is "pittyen".
-
Djuree
félisten
sziasztok!
megint erről lenne szó: [link]
vagy akármilyen külső usb-s raid megoldásról.külsö tápról megy. mikor lekapcsolom hallok egy kis pittyenést a kütyüből. rendesen leválasztom mielőtt kikapcsolom. ez így jó? egyáltalán ki kell kapcsolni vagy legyen inkább mindig bekapcsolva? csak ritkán használom, havi egyszer felteszem rá a képeket.
csak nem akarom hogy tönkremenjen... -
Djuree
félisten
válasz
King Unique #53624 üzenetére
azért nem kell a másikat lenézni amiért nem ért annyira hozzá.
sztem én is tudnék neked olyat mondani amit elsőre nem értesz meg. -
Djuree
félisten
válasz
King Unique #53621 üzenetére
oké, köszi!
egyébként te egy igazán szerethető ember lehetsz a való életben....ja nem. -
Djuree
félisten
válasz
King Unique #53618 üzenetére
ja értem, asszem. akkor elvileg csinálok egy formázást és onnantól lehet használni.
kössz... -
Djuree
félisten
válasz
#12516608 #53614 üzenetére
ahha, gondoltam hogy az admin jog hiánya lehet a gond, na akkor majd otthon megpóbálom.
laptop ez.King Unique: akkor jó hogy tegnap fél napig formázgattam.
bár mondjuk nem értem ha átkapcsolom miért törli a partíciót.
hálistennek a munka mellett van időm a saját dolgaimmal is foglalkozni.
otthon viszont a 2 kiscsávó miatt nincs időm gép elé ülni. -
Djuree
félisten
válasz
#12516608 #53611 üzenetére
külön külön leformáztam a 2 winyót egyformára (hogy miért így csináltam hagyjuk
) , láttam is a sajátgépben a 2 hdd-t, de miután átkapcsoltam a kütyüt raid1-be nem látom. azt gondoltam most csak 1 hdd lesz ott a raid tömb, de semmi. miért van ez? hogy csináljam hogy lássa? szoftveresen nem kéne semmit nem, ezért van hozzá hardverem elvileg?
meg nem is tudok mert a gépem céges és a lemezkezelő le van tiltva.
-
Djuree
félisten
ettem egy külső raid racket.
raid 1-et szeretnék vele.
a két winyót formázzam egyformára külön-külön és utána kapcsoljam át raidre? -
Djuree
félisten
válasz
Beba Snake #52254 üzenetére
koszi!
-
Djuree
félisten
üdv!
adott egy laptop winyó. nem indul vele a laptop, kiszedtem és beraktam egy usb-s sata rackbe.
felismeri nagy nehezen, ha már egy felállt win-es gépre dugom rá, a gép nem indul el vele ha még indulás előtt rakom rá.
másolni nem igazán tudtam róla semmit, törölni tudtam egy darabig, utána már azt sem, végtelen ideig ment volna a másolás de pár óra után meguntam.
van rajta sok adat ami kéne. hogy tudnám leszedni?
valami nem windowsos megoldás esetleg?
vagy valaki nem tudna segíteni Miskolc környékén? -
Djuree
félisten
üdv!
srácok! hdd sentinel azt írja a winyóra teljesítmény 100%, kondíció 50%. ez mit jelent?
azért kérdezem mert néha betölti a wint, néha disk read hibával nem. kábelprobléma lehet? vagy winyó halt be, vagy be fog nemsoká? ez a kondíció ez mit jelent? -
Djuree
félisten
kösz
-
Djuree
félisten
vettem egy új winyót, még nincs rajta partíció. így ugye nem tudom winben formázni. tudom hogy partíciót tudok csinálni rá win cd-vel, de az most nincs itthon. van-e más mód hogy csináljak rá partíciót?
-
Djuree
félisten
a gyári progi nem javítja meg:
lefutott 3 óra alatt a gyári progi és még mindig szar a winyó.
lefutattam a hdtune-t is (ez is 3 óra volt), ezt mutatja:
[hdtune]
mivel tudom én ezt megjavítani?
fontos lenne. -
Djuree
félisten
hát nagy szarban vagyok.
elindítottam a hdd regeneratort. 34 óra alatt nézte volna végig és javította volna ki az 500 gigás winyót. ez nem lett volna probléma, megvártam volna. de 2 giga után csonttá fagyott a gép
mégegyszer nem merem elindítani mert ha 30 óra után fagyna le akkor a földdel tenném egyenlővé a gépemet
mit csináljak?
van másik megbízható bad sector javíjjó progi?
thx -
Djuree
félisten
válasz
lazydog #3240 üzenetére
na végigment a progi. hajnali 2-ig ment
a smart teszt már az elején kiakad valami hiba miatt.
az enchanted test pass lett. DE! elvileg azt írja a help, hogy ha bad sector van akkor rákérdez minden egyes bad sec előtt hogy javíjja-e. nekem nem kérdezett semmit sem, csak végigment. most akkor javította a bad sectorokat vagy sem? nem vágom -
Djuree
félisten
hello.
lenne egy olyan kérdésem, hogy: van egy bad sectoros winyóm és le lehet-e úgy formázni, hogy a bad sectoros részeket kihagyja?
gondolom így csökkene a kapacitás de nem baj.
ha az alap formázással nem tudom ezt megcsinálni de valami progival igen, akkor melyik az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest