- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandus
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #52339 üzenetére
Nem akarok egy futó programot a háttérben.
-
xandus
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #52337 üzenetére
Üdv. Ha a Hard Disk Sentinel-ben beállítom, akkor is tiltja ha a sentinel nem fut a háttérben?
-
xandus
csendes tag
válasz
Beba Snake #52334 üzenetére
A HDD egy toshiba mq01abf050. Asztali gép amiben volt kettő 3,5" meghajtó, ezek nem álltak le, úgy működtek ahogy kell. Tönkre ment az egyik és akkor cseréltem, Windows-nak SSD és mivel volt itthon az említett merevlemez, betettem ezt másodiknak. Ugyan úgy van minden beállítva a Windows7-ben mint a kettő 3,5" esetén, de még is leáll a Toshiba egy idő után. Lehet azért mert laptopba való?
-
xandus
csendes tag
válasz
Beba Snake #52332 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, hogy magától hogyan szabályozza, ezért kérnék segítséget. Kicsit zavaró, hogy van egy kicsi várakozási idő.
-
xandus
csendes tag
válasz
King Unique #52326 üzenetére
Üdv. Segéd program nélkül nem lehet állítani a windows-ban? Mint írtam energiagazdálkodási beállításánál sohá-ra van állítva, de még is mikor rá megyek a lemezre vár valamennyit megnyitáskor. Robi
-
xandus
csendes tag
Üdv. Volna egy kérdésem. hogyan tudom beállítani, hogy a másodlagos merevlemez mindíg menjen. Rendszer az SSD-ről megy és van benne egy 500GB laptop winyó. Ha nem használom és a commandert megnyitom mindíg vár elsőre. Merevlemez kikapcsolása sohá-ra van állítva. Op rendszer windows 7. Előre is köszi a válaszokat. Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged