- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ottó58
senior tag
válasz
Domaximus #52747 üzenetére
A fórumon ezt a típust ajánlották annak idején. Én nem is töltögettem rá.
Van egy AAKS is, ami még most is tökéletes, 100/100 és 600 nap körül tart, de az AAKX összességében 180 nap körül "ment", egyre csökkent a kondíció, több lett a szektorhiba.
Ebben bíztam jobban, fontosabb dolgokat tároltam rajta, most már látom, nem a legjobb típus, kikerült a rendszerből már fél éve.
Nem sokan ajánlották a Toshibát, a másik gépemben kettő is van, egyikkel sincs baj, 100/100. -
Beba Snake
aktív tag
válasz
Domaximus #52130 üzenetére
NE TOLJ felülettesztet! Végleg megmakkanhat a diszk.
A WD5000AAKX kb. 6-8 éves (van nekem is, pont ugyanazzal a táppal, mint neked). Megérkezett élete végére. ÉS "Circum dederum" + "Requiescat Im Pace -> RIP" -> Nyugodjon békében.Rendszer is ezen van?
Tipp: WD10EZEX-re áttolni mindent Macrium Reflect-tel azonnal.(Fej/mechanikai hibás a vinyód, ha sokat próbálkozol vele, már az adatmentő topikban sem tudna segíteni.) Rendszert SSD-re, adat+egyébre meg egy jó WD Purple HDD-t.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
Domaximus #52128 üzenetére
Nem a Steam rosszalkodásától keletkeznek a hibák. Pont fordítva.
"Ja, meg egy apro dolog.. eddig regebben mindig le tudtam futtatni a rovid ontesztet.. sikeresen lefutott. ma pedig mar a legelejen eldobja magat, azt hiszem 0x70-nel. sikertelen az olvaso egyseg hibaja miatt."
- Azonnal új HDD beszerzése és adatmentés - nagyon sok "Mi atyánk és Üdvözlégy Mária elimádkozása rózsafüzérrel a kézben" - talán sikeres lesz.Azért egyszerre 3 db adatintenzív terhelés nem tesz jót a HDD-nek. A legtöbbet mozgó alkatrészek - író-olvasó fejek és mechanikájuk - elfáradhat.
Azt sem írtad, hogy :
- milyen típusú a HDD, mikori
- milyen táp adja a szuflát - táp is simán agyonvághatja a HDD-tAztán majd mások -akik "csavarhúzó szinten IS"
ismerik a HDD-ket - további infók esetén mondanak majd többet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged