- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Laraxiornak is:
Abban az esetben, ha az Információk fül ATA Információk résznél az ATA kontroll byte és ellenőrző összeg érvényes, akkor igen. Ugyanis ilyenkor a visszaadott SMART adatok valósak. Azt meg, hogy a gyártó mit vizsgál ennél az attributum-nál, legyen az Ő gondja. Az általa megadott küszöbszintet elérte a drive, ilyenkor meghibásodás várható, és garancia érvényesíthető.
Egy dolgot azért még jó lenne leellenőrizni. A gyártó oldaláról letöltött tesztprogram mit mond? Ugyanis ha valamilyen firmware probléma miatt következik be ez a jelzés, akkor azt tudja detektálni a gyári program. Esetleg korrigálni, vagy tájékoztatni. Ha viszont az is köhög a drive-ra, teljesen egyértelmű a helyzet.
-
Blaze71
őstag
Nem hinném, hogy a gép ölné a lemezeket, hanem inkább Liksoftnak lesz igaza. Túl sokat akarnak kihozni a lemezekből és túl sokat gyártanak belőle, így a végén sok lesz a selejt. De inkább kicserélik egy másikra, mert olcsóbb, ha Te tesztelgeted otthon, mintha a gyárban menne órákig a tesztpadon. Érdekes, hogy az elmúlt pár nap alatt visszaolvasgatva elsősorban az 500 giga feletti kapacitású példányok haláláról olvastam, így gyanítom, hogy ez még nem forrta ki magát rendesen. Szerintem egy-két 320-as winyóra bőven fér annyi cucc, hogy időnként kiírja az ember. Én is kacérkodtam nagyobb winyó irányába, de azt hiszem, inkább veszek pár guriga DVD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest