- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsozsoka80 #55334 üzenetére
Nyilván az, amelyik nem visszaállítható.
-
válasz
zsozsoka80 #55332 üzenetére
Elméletben igen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55325 üzenetére
Ha más hibája nincs, akkor igen. Azt meg nem tudom megmondani, mert ahhoz varázsgömb kéne, nekem meg nincs.
-
liksoft
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55323 üzenetére
Igen, több oka is lehet. A lekegyszerűbb, hogy az esésnél az egyik lemez elmozdult, és sokszor kell ismételnie olvasásnál, hogy jó legyen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55319 üzenetére
A Te döntésed, hogy mit teszel a drive-al.
Mechanikai sérülés után elindul(hat) egy versenyfutás az idővel. Ugyanis ha a lemezek vagy a fejek fizikailag sérültek, akkor egy folyamatosan romló állapot lesz. Ezért írtam, hogy a legfontosabbat mentsd le először. Fizikai sérülés esetén a fontossági sorrend nagyon fontos lehet. Mi ér többet? 100GB letölthető film, vagy 50GB fénykép? A fizikai másolat készítésénél nem tudod mi ment át, így mi menekült meg, ráadásul az adminisztráció (file-rendszer) is darabokban van, az is kérdéses, mentve lett-e már?
Minél gatyább egy drive, profinál a mentés annál drágább lesz, és egyre csökken az esély, nő a mentés ára. Mielőtt össze-vissza kapkodsz és mérlegeled az ötleteket amit mindenki segítségnek szán, gondold végig mit teszel! A pánik ROSSZ tanácsadó, és a kapkodás lesz a veszte az adatoknak. Nem törvényszerű, de sajnos legtöbbször.
-
janos666
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55319 üzenetére
Én az ős öreg R-Studio progit szoktam használni. Vagy egyszerűen boot-olsz egy USB-ről linux-ot és DD.
-
janos666
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55316 üzenetére
Én egy lemezképfile-t kezdenék róla készíteni, nem file-okat másolni. Ha a fejmechanika a rossz, akkor szép lassan egyenletesen talán szépen tud haladni sorban.
-
válasz
zsozsoka80 #55312 üzenetére
-
válasz
zsozsoka80 #55312 üzenetére
Akinek nincs ideje kivárni az adatmentést az kukázhatja is..
-
liksoft
nagyúr
válasz
zsozsoka80 #55310 üzenetére
Megmondtam! Mentsd míg lehet! Ha nem fog működni, egy több százezer forintba kerülő kérdéses kimenetelű adatmentés profi cégnél jobb alternatíva?
A legfontosabb adatokkal kezd! Készíts fontossági sorrendet.Ismétlem: NINCS más lehetőséged. Mentés, vagy profi adatmentő.
-
válasz
zsozsoka80 #55306 üzenetére
Szia!
Próbáld meg lementeni róla az adatokat és kuka.
Számomra nagyon fontos fájlok vannak ott,
Az ilyen fontos adatokat eleve minimum három helyen kellene tárolni. Például a kürt zrt cég tud segíteni. Egyéb biztonsági mentés nélkül egy 12 éves vinyón fontos adatokat tárolni eleve agyrém, persze mindenki magát szívatja ilyenekkel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Szia!
Én azonnal menteném a fontosat míg lehet....
Csak idővel fog kiderülni, valóban komoly károkat szenvedett-e a drive. De ha megadja magát és van még fontos adat rajta, onnantól válik drágává a történet.
Nem tesztelgetnék, hanem mentenék!!!!!!! -
janos666
nagyúr
válasz
A Sentine 100/100 csak akkor lesz hiteles, ha lefuttatod a hosszú SMART ön-tesztet.
Ment le, ami rajta van, aztán dobd ki, vagy félre tartaléknak végső-végső esetre (előbb teszteld ön-teszttel, sőt, ha lementettél mindent, írd tele teszt módban, és olvasd vissza...).
Szerintem a fejmozgató mechanika sérült. -
zsozsoka80
csendes tag
válasz
(Ja, és ez nem rendszerlemez, csak sima adattárolásra használom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged