Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
-
SteeWe
aktív tag
Megméztem a progival, amit ajánlottál. Komdiciora azt irja ki, hogy 99, most reggel meg 100
%
Két szoveget irt ki:
'' A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat. ''
majd toredezetség mentesitettem a C-t
'' A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
''
Van még egy másik bejegyzés talán Telejsítmény arra meg 100% ot ir.
Ezek szerint akkor nem lehet nagy baj a vinyoval? Egyedul az tunt fel, hogy ha viszonylag (kb 10mb) kis állományt másolok vagy mozgatok egyik particiorol a masikra total commanderrel, akkor hamar kiirja hogy 100%-ot átmásolt de viszonylag sok ideig vár még utana. -
SteeWe
aktív tag
Szia!
Jelentos lassulást nem tapasztaltam. Thx a tippet, megnézem a progival is.
Jah még azt elfelejtettem irni, hogy a driver led progi esetében '' corrected read erros: kb 1000 '', '' corrected write errors: kb. 20 '' (ezt tegnap vettem észre, ugyhogy ez az utobbi 3-4 nap termése lehet, read errosnál már a kezdetettkor is volt bejegyzés)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 Pro NH 1 TB (Gen4) Ingyen Posta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő