- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
üdv
az a problémám, hogy a gépben két samsung SATA IIes vinyó van (egy 500as és egy 2 terás), az 500ason van a rendszer és érdekes módon néha az alaplap nem akarja felismerni, azaz nem látja a biosban
ha látja tökéletesen működik bebootol és problémamentesen működik
próbáltam kábelt cserélni, áthelyezni a dugaszt de semmi
ha csak kikapcsolom majd vissza s nem változtatok semmit akkor is van h megint látja majd újra ki- bekapcs és semmi
gyakorlatilag tök randommit tehetek ezellen?
citkar
-
citkar
addikt
üdv
az a problémám hogy ha egy winchestert most berakok a gépbe (WinXP van rajta) mint új vinyó, particionálom, akkor minden rendben, DE ha csak ez az új vinyó van a gépben s rakni akarok rá rendszert a win telepítője nem látja particionálva, újra akarja particionálni(, vissza az előző vinyó mellé, régi WinXP meg látja)
kénytelen voltam lementeni az adatokat róla és a Win telepítőjével particionálni, ah azt akartam h tegyek rár endszertmi ennek az oka?
másik Win alól particionálnám, de úgy h ha csak az amrad benen akkor tehessek rá rendszert újraparticionálás nélkülcitkar
-
citkar
addikt
üdv
kis helept kérek
az a kérdésem h mit jelent ennél a vinyónál a 24x7?500GB SATA 7200rpm 32MB 24x7
köszi
üdv
-
citkar
addikt
-
citkar
addikt
Üdv
szóval a problémám hogy a vinyón 3 partició van egy kicsi(rendszernek) s két nagyde win installnál nem a kicsit ismeri fel C-nek, így D meghajtójelű lesz a rendszer,aminek nem örülök...kérdésem,mit tehetek ezellen ha nem aakrom a teljes vinyót újraparticonálni de a win istall simét a kicsit lássa C-nek és ne F vagy G akármi betűnek
köszi
-
citkar
addikt
üdv
nem is igazán probléma,azaz remeélem h nem az
egy 500as samsung hddt raktam tengap a gépbe
megy jól,semmi apnasz,de egy hangot vettem észre ami eddig nem vot,egy magas ciripelő hang időnként,elég magas,így hallásból a házban nem tudom h pontosan mitől jön,de ez az egyetlen új dolgo benne,így lehet h a vinyó adja
oylanra hasonlít mint maikor 12 centis venti volt a tápomba s az adott ki néha hasonló hangot,ez talán magasabb
kérdésem,ez normális e, hallottam h egyes vinyók adnak ki néha magas hangot,de nekem ilyen még nem volt
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged