Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
jezusom
üzenetére
Hali!
Lenne egy olyan javaslatom, hogy hitachi management-el próbálkozz.
Elképzelhető, hogy olyanokat fog kiírkálni, hogy drive not supported (vinyó nem támogatott), de nekem pl. WD AAM-jét tök jól állította. Sajnos nincs Samsung vinyóm, hogy kipróbáljam.
Két gyári cuccos van, az egyik a Feature Tool, a másik a Drive Fitness Test.
Mindkettő boot cd képfájlát innen tudod letölteni.
Amit érdemes lenne kipróbálnod szerintem:
Először próbáld ki a Feature Tool-ban a Features menüpont alatti Change Capacity-t.
Itt kézzel te tudod megadni a vinyód kapacitását.
A Drive Fitness Test-ben pedig a Utilities menüben nyomj egy Erase Boot Sector-t, aztán egy Erase Disk-et.
Természetesen ilyenkor MINDEN adat elveszik a vinyóról, úgyhogy először mentsd le az adatokat róla.
Mint mondtam nem tudom, hogy Samsung vinyóval menni fog-e, de baja nem lesz, max. nem támogatottat fog kiírni a progi a Samsungra. Hitachi/IBM vinyót gyógyítottam már meg így.
Remélem sikerül valamit összehoznod!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi