Új hozzászólás Aktív témák
-
Saltwater
aktív tag
válasz
customer114 #45178 üzenetére
Én inkább egy lassan vagy nehezen kiolvasható szektorra (szektorokra) tenném le a voksot, attól elképzelhető, hogy megáll az adatátvitel mivel kiürül az operációs rendszer cache, majd ha sikerül a kiolvasás, tovább megy a film. A "park when idle" akkor működik modern meghajtóknál (és ezek közé a 3,5-es Samsungokat nem sorolnám), ha nincs adatkérelem, -vagy én "megszólítás"-nak nevezem- a rendszer felől, és ekkor a winchester a fejet kiparkolja, egyes merevlemezek a fordulatszámot is csökkenti a firmware.
Ha nincs rajta fontos backup nélküli cuccod ne aggódj. Ha tönkremegy, raksz helyére másikat. -
Saltwater
aktív tag
válasz
customer114 #45170 üzenetére
Nincs rá mód.....mármint otthoni.
Egyébként ez a típus nem parkolóvillán parkoltatja a fejet, hanem parkolópályán.
Ugyan nem feladatom ezért sosem figyeltem meg, de mintha a parkolópályás meghajtók egyébként sem parkolgatnának "idle" időben. Annyira régi konstrukció, hogy akkoriban még nem volt "divat" a parkolás, melynek véleményem szerint nagyon sok haszna van!
Tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Windows 11
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest