Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
- 

liksoft nagyúr válasz  DeepDish

üzenetére DeepDish

üzenetéreIgen. Ugyanis ha belegondolsz, pont azért adtam hibás infót, mert Te nem mondtad el a pontos helyzetet. És azért "hőzöngtem", mert így tudok esetleg a "lelkedre" hatni, hogy legközelebb hasonló esetben a LEGELSŐ alkalommal a lehető legtöbb, és legpontosabb információt add meg. Az a drive már régi (4 évnél idősebb tutira), így öregedés is lehet ludas. Ennyi idő alatt ha a laptopot nem takarították ki, akkor a szellőzése 50% vagy az alatti lett, tehát melegszik. Az érintkezések (csatlakozók) oxidálódnak, a tápellátás nem korrekt. A tápegységben 4-5 év alatt a kondik kiszáradhatnak (én magamnak nem veszek F-S laptopot - nem tudom megmondani miért, valahogy......), így a tápellátás itt is szóba jöhet. Mivel az adatmentés sikeres volt, így a lényegen túl vagy. A HW javítása, meg a fentiekk ellenőrzésével, orvosolásával KELL, hogy kezdődjön, majd utána lehet bármilyen programozási, installálási munkát végezni. 
- 

üzenetére DeepDish

üzenetéreTehát laptop, 2,5". Mi a típusa? Hány éves?  Esetleg ha a kérdésre is válaszolsz, hamarabb a végére érünk.  Laptop esetén meg is főzhetted. Használat körülményei?  Úgy tűnik, most írod le először, hogy két partíció, stb.... Jó lenne, ha a körülmények is napvilágra kerülnének, és nem csak a végtények!  Már nem mondok, és nem ajánlok semmit, mert ilyen információhiányban hibás lehet a következtetésem, és ajánlásom is.  
- 

üzenetére DeepDish

üzenetére   NEM program kell rá! A tápellátást, és az érintkezőket kell ellenőrizni, tisztítani! Esetleg tápegységet cserélni. Ezt írtam az előbb is! Utána lehet tesztelni, változott-e az állapota. Ha stabilizálódott, akkor használható továbbra is, ha nem, akkor meg hibás lehet a drive. A második esetben a garanciális állapot ellenőrzése (lehetőség esetén garanciáztatás), vagy kuka. Ha nem nagyon gázos, akkor "hurcimba" winyónak talán még jó. Hiszen ha ott eltűnik adat, legfeljebb újra kell vinni, de nem vész el. U.i.: Hasonlattal a kérdésed olyan volt, hogy a tengelytöréses autónak milyen chiptuning kell, hogy versenyezhess vele. (Talán ki kéne cserélni a törött tengelyt.)  U.i.2: Milyen drive-ról beszélünk? Hány éves? Hogyan használtad? 
- 

- 

szombi tag válasz  DeepDish

üzenetére DeepDish

üzenetéreén annak idején kézzel oldottam meg(még FAT32 idején). 
 partition magic - el újra létrehoztam az eredeti formát, de nem végeztem APPLY-t.
 kimásoltam a szektorok elhelyezkedését, kiszámoltam a mennyiségét.
 majd Norton Utility, direkt írás a diszkre(az MBR-re), és kézzel létrehoztam a partíciót.
 ja, és a FAT32 fájlrendszer egybájtos kódját sem árt ismerni...
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  DeepDish

üzenetére DeepDish

üzenetéreElvileg ilyenkor még simán vissza lehet hozni, mert csak a hozzájuk vezető elérési utat szüntetted meg, írni tilos rá, próbálkozz GetDataBack-kel, másik, működő géppel összekötve a vinyót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest