- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16494 üzenetére
Igen. Ugyanis ha belegondolsz, pont azért adtam hibás infót, mert Te nem mondtad el a pontos helyzetet. És azért "hőzöngtem", mert így tudok esetleg a "lelkedre" hatni, hogy legközelebb hasonló esetben a LEGELSŐ alkalommal a lehető legtöbb, és legpontosabb információt add meg.
Az a drive már régi (4 évnél idősebb tutira), így öregedés is lehet ludas. Ennyi idő alatt ha a laptopot nem takarították ki, akkor a szellőzése 50% vagy az alatti lett, tehát melegszik. Az érintkezések (csatlakozók) oxidálódnak, a tápellátás nem korrekt. A tápegységben 4-5 év alatt a kondik kiszáradhatnak (én magamnak nem veszek F-S laptopot - nem tudom megmondani miért, valahogy......), így a tápellátás itt is szóba jöhet.
Mivel az adatmentés sikeres volt, így a lényegen túl vagy. A HW javítása, meg a fentiekk ellenőrzésével, orvosolásával KELL, hogy kezdődjön, majd utána lehet bármilyen programozási, installálási munkát végezni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16492 üzenetére
Tehát laptop, 2,5".
Mi a típusa? Hány éves?
Esetleg ha a kérdésre is válaszolsz, hamarabb a végére érünk.
Laptop esetén meg is főzhetted. Használat körülményei?
Úgy tűnik, most írod le először, hogy két partíció, stb.... Jó lenne, ha a körülmények is napvilágra kerülnének, és nem csak a végtények!
Már nem mondok, és nem ajánlok semmit, mert ilyen információhiányban hibás lehet a következtetésem, és ajánlásom is.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16490 üzenetére
NEM program kell rá! A tápellátást, és az érintkezőket kell ellenőrizni, tisztítani! Esetleg tápegységet cserélni. Ezt írtam az előbb is!
Utána lehet tesztelni, változott-e az állapota. Ha stabilizálódott, akkor használható továbbra is, ha nem, akkor meg hibás lehet a drive. A második esetben a garanciális állapot ellenőrzése (lehetőség esetén garanciáztatás), vagy kuka. Ha nem nagyon gázos, akkor "hurcimba" winyónak talán még jó. Hiszen ha ott eltűnik adat, legfeljebb újra kell vinni, de nem vész el.
U.i.: Hasonlattal a kérdésed olyan volt, hogy a tengelytöréses autónak milyen chiptuning kell, hogy versenyezhess vele. (Talán ki kéne cserélni a törött tengelyt.)
U.i.2: Milyen drive-ról beszélünk? Hány éves? Hogyan használtad?
-
-
szombi
tag
válasz
DeepDish #9264 üzenetére
én annak idején kézzel oldottam meg(még FAT32 idején).
partition magic - el újra létrehoztam az eredeti formát, de nem végeztem APPLY-t.
kimásoltam a szektorok elhelyezkedését, kiszámoltam a mennyiségét.
majd Norton Utility, direkt írás a diszkre(az MBR-re), és kézzel létrehoztam a partíciót.
ja, és a FAT32 fájlrendszer egybájtos kódját sem árt ismerni... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeepDish #9259 üzenetére
Elvileg ilyenkor még simán vissza lehet hozni, mert csak a hozzájuk vezető elérési utat szüntetted meg, írni tilos rá, próbálkozz GetDataBack-kel, másik, működő géppel összekötve a vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512 Gb-os NVME-k
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged