- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Formaster #52754 üzenetére
Akkor átfáradsz az adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikba - amit már eleve ismersz és korábban már kérdeztél ott épp hasonló problémánál - és ott érdeklődsz ez ügyben, mert annak a topiknak témája, nem ennek, ami a HDD probléma (nem adatmentés) címből is világosan látszik.
-
Cronerator
tag
válasz
Formaster #45653 üzenetére
Igen, ment róla torrent. HDSentinel szerint 398 napja van működésben. Van egy 2 terás is 798 nappal, annak kutya baja.
#Subaruwrc
Szerintem a táp az rendben van. Egy FSP 550 aurum gold. Egy alig húzott xeon 5672, rx480, 2xHDD, 2xSSD van a gépben. Gondolom, ha a táp lenne a hibás, akkor a többi komponens már megérezte volna.
A két HDD egy kábelről kapja a kakaót. Sata kábelt már cseréltem másikra, de így is folyamatosan növekszik a crc hibák száma. -
Cronerator
tag
válasz
Formaster #45651 üzenetére
Köszönöm az információt.
A fontosabb dolgokat több példányban tárolom szerencsére. Nekem mindig gariidő lejárat előtt kezdik megadni magukat. Ez előtt egy WD Black csinálta ugyanezt 4,5 éves használat után.
Hosszú hétvége lesz, majd csak szerdán tudok intézkedni. Remélem minden gond nélkül. -
arpii
tag
válasz
Formaster #45634 üzenetére
A találós kérdés az alábbiak szerint módosult.
Panel csere -> ugyanúgy leáll & BIOS nem látja
csere panelre BIOS átültetése -> ugyanúgy leáll & BIOS nem látja
Platter csere egy működő, de bad sector-os hdd-be -> ugyanúgy leáll & BIOS nem látja
Platter cserén túl másik BIOS felrakása -> ugyanúgy leáll & BIOS nem látja
-------------------------
A poén kedvéért a mindenféle szirszarból összetákolt bad sectoros platter a menteni kívánt hdd eredeti házában és fejszerelvényével köszöni szépen, jól van, azonnal megismeri a BIOS, még talán a windows is látna rajta partíciót...
-------------------------
Mi az, ami elromolhat egy platteren? Vannak rajta szektorok, amik sérülhettek? Valami factory tool létezik, amivel rá lehet force-olni, hogy felpörgesse és felolvassa, vagy ilyesmi?Most már az utolsó ötlet után tartunk, de nem szeretném "ilyen könnyen" feladni, bármilyen javaslatot meghallgatok.
-
-
anorche1
őstag
válasz
Formaster #45547 üzenetére
(#45546) Saltwater
Ez lenne a cél, de mint írtam, ha a hdd a gérpe van dugva, akkor se Windows, se Windows telepítő, se debian 8 se debian 8 telepítő nem indul el. Vagyis utóbbi elindul, de amint elkezdeném particionálni a hdd -t lefagy.(#45547) euzsolt
Jó ötlet, freedos -szal még nem próbálkoztam. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest