- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
válasz
tchriss #16836 üzenetére
Szia!
javaslatom: (legalább is én ezt tenné)
- használom egészséggel, ha semmilyen progginak nincs vele baja, a hely se fogy, az adatokat is hibátlanul visszatudod másolni róla.
Ha meg bekrepál akkor tizenegynéhány ezer forintért kapsz egy újat. Azért mondom mert idegeskedni egy ilyenért szerintem nem érdemes.
szvsz. -
EkSYS
senior tag
válasz
tchriss #16833 üzenetére
Érdekes!
nekem is volt hasonló (bár az egy SSD-vel) de a HDSentinel 15%-ot jelzett a zsír új 2 perce bontott SSD-mre. -->> Firmware frissités megoldotta.
Szóval a HDSentinel jó közelítés de nem szentírás.
Esetleg nézd meg a CrystaldiskINFo /Mark -al
Én kipróbálnám hogy telemásolom a hdd-t és utánna meg megpróbálok mindent beolvasni róla akár a file kezelővel. (bár elvileg a hdd nem ír a bad sector-ra)
hőmérsékletre ok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest