- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
fireproof #29084 üzenetére
Sziasztok!
Mint ahogy néhány hozzászólással ezelőtt is írtam, sajnos ugyan így jártam én is ..., most az utódját keresem ...
Ez ügyben szeretnék egy ki segítséget kérni Tőletek:
1. Milyen alapvető kiválasztási szempontjai vannak egy 3,5"-os belső HDD-nek?
2. Milyen alapvető kiválasztási szempontjai vannak egy 2,5"-os külső HDD-nek?
3. Tudnátok nekem mind a két kategóriában 3-3 terméket javasolni 500 GB - 1TB közötti tárolókapacitásban?
4. Melyek azok a gyártók, akikben lehet "bízni"?
5. Alapvetően ASUS párti vagyok, ami az alaplapokat illeti, HDD esetében is bátran választható?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
anytime -
Kernel
nagyúr
válasz
fireproof #11272 üzenetére
Ilyen dolgok nem történnek véletlenül, mindenképpen el kellene gondolkodni, hogy mit csináltál, módosítottál, ami ezt kiváltotta nála. Vannak persze olyan hardverhibák (főleg kondenzátorok elhasználódása például), ami kikapcsolás, illetve a gép és tápegység hosszabb időtartamú lehűlése utáni bekapcsoláskor jelentkezik, és okozhat további károkat is a gépben. Tehát elvben ez is egy lehetőség, de sok esetben inkább szerelési hibából adódik.
Ha végképp nem bírsz rájönni az okra, lehet tüneti kezelésként javítótelepítést futtatni. Tüneti kezelések sajátossága viszont, hogy nem valódi megoldás, a hibát sokszor csak palástolja, vagyis később esetleg ismét gond lehet.
Egyszer én is variáltam a Vistával, a bootjavító része nem tudta megjavítani a bootolást (ámbár azt hinné az ember, hogy ez a dolga), a telepítést kellett ráindítani.
-
Imco
őstag
-
Kernel
nagyúr
válasz
fireproof #10733 üzenetére
Letöltések gondolom csak Label vagyis címke, viszont betűjelet még nem adtál neki. (Jobbklikk stb.) Bár van valami újmódi megoldás a hagyományos betűjelek elhagyására, de én nem szoktam Vistát használni, így ezt a részét nem tapasztaltam ki.
Itt valószínűleg csak azért nevezi rendszermeghajtónak, mert aktív jellel van ellátva a partíciója, de ennek önmagában nincs jelentősége. Egyébként ha lapozófájl van rajta és/vagy beiktatódik a bootfolyamatba, akkor számít még rendszermeghajtónak.
[OFF]2ő vinyót
Ne fárasszuk már egymást hülyeségekkel, ilyen agyrémet hogy lehet kitalálni, hogy 2ő? Külföldi vagy? Mert akkor esetleg nem szóltam. Négyszer írod le, hogy Western Digital, erre én mondjuk lusta lettem volna, WD és kész.
Sokmindent lehet itt látni, én néha inkább ignorálok egy-egy kérdést, ami számomra ismeretlen, egyénileg kitalált nyelveken van elővezetve, mert ha leírja az ember a véleményét, persze az sem tetszik. De azért mindennek van határa...[/OFF]
-
Kernel
nagyúr
válasz
fireproof #10534 üzenetére
Tömörítést ne engedélyezd, a gyorsformázást engedélyezheted, így hamar végez.
Ha nem engeded a gyorsformatot, igen sokáig elhúzódhat a folyamat, viszont végigellenőrzi a lemezt. Ez az ellenőrzés elhagyható, amennyiben megbízol benne, hogy hibátlan, gyárilag már úgyis tesztelt lemezt vásároltál.
Bővebben itt már írtam a formázásról:
http://prohardver.hu/tema/ghostolas_de_hogyan/hsz_1748-1748.html
-
Imco
őstag
válasz
fireproof #10506 üzenetére
Ideális esetben nem! Persze van egy csomó kérdés: mint hogy egyedül van-e, rendszer vinyó lesz e ha nem magányos, Bios milyen, és a többi. Alaplap weblapján is szétnézhetsz, hogy van-e korlát, van-e sata. De ha jól nézem 2 napja erről értekezel! Vedd meg, tedd be, és ha nem megy ird le a problémát! Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest