- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
namerke #37609 üzenetére
HDS felületi olvasás tesztet futtass. Az átviteli sebesség lehet érdekes. Van, mikor a drive hibátlanul olvas, nem dobja hibára a szektorokat, de mindegyikkel küzd, többször olvassa be, így az átvitel lassú. De ugyanígy lehet hibás az elektronikán a vezérlő chip, mely túlmelegedés után maradandóan károsodott. Tesztelni kell.
-
namerke
tag
válasz
namerke #37571 üzenetére
Sziasztok, folytatva a korábban leírtakat : a hdd-t átrakva a saját gépembe ugyanaz a tünet, tehát 100%-os pörgés -> lagg. Formázás, más partíció felosztás , linux / win, totál mindegy, nem használ. Okozhatja ezt a tünetet valamilyen hardware probléma? Ha igen, van rá megoldás?
Bármilyen tesztet szívesen futtatok még a hdd-n, de mint írtam önmagában pl. a HD sentinel nem lát rajta hibás szektorokat és az általános kondíciót is jónak véli. Részletesebb tesztet nem próbáltam vele.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
namerke #37577 üzenetére
igen érdemes megnézni, mert furcsa a jelenség amit leírtál...
én magam még soha nem tapasztaltam ilyet...
vagyis hazudok, mert már láttam már ilyet
persze akkor amikor telepítés előtt voltam a winnel és valami tekerte de újra telepítés mindig megoldotta az ilyen gondot... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
namerke #37571 üzenetére
hirtelen jött elő a jelenség?
nem lehet a hdd valami elektronikája elszállt?
valami kondi esetleg?
mivel szoftveresen úgy tűnik mindent kiszűrtél, így csak "fizikai" sérülésre tudok gyanakodni, mert ha egy szűz win tekeri fullon, akkor már valami más elektronikai baja lehet
de ez részemről csak egy tipp
érdemes lenne ha tudod kipróbálni másik kölcsön/próba vinyóval... -
liksoft
nagyúr
válasz
namerke #13094 üzenetére
Igen, jogos. Ugyanis az eszköz elméletileg képes a működés közbeni leállításra, cserére. Vagyis a drive, driver és OS lehetővé teszi a működés közbeni leállítást, cserét. A szépséghiba csak annyi, hogy ezen pont az OS van, ami nem állítható le. Mivel elvi lehetőség van rá, így felajánlja, de nem használható ki. Egy második drive esetén viszont igen.
-
liksoft
nagyúr
-
Core2duo6600
veterán
válasz
namerke #9210 üzenetére
Csináld ezt, próbáltam müködik
http://lacy.hu/windows_vista/ahci_mod_sata_lemezen
(#9215) Dzsekó
Ezt a kép alapján mondod ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged