Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

liksoft
nagyúr
válasz

P-SZ-S

üzenetére
						Igen, de alapvetően nem a csatolás miatt, hanem az újabbnak sokkal nagyobb a felületi adatsűrűsége, így egy fordulat során több adatot mozgat, nagyobb az átvitele. Ezért tudták a PATA és időnként a SATA1 sebességét túllépni.
Persze ha a HDD-t nyüstöli (ahogy előttem írták, a memória változatlan).
 - 

Mészi Zoli
tag
válasz

P-SZ-S

üzenetére
						Egyik sem sajnos. Ha beírod a típusszámát a vinyónak a gugliba és odaírod még, hogy "sentinel", akkor egy onlájn tesztlapot is felsorol a gugli, ahol megnézheted a paramétereket.
Állítólag a sata3 sem tud többet, mint az elődei. Talán valamivel gyorsabb, ha két sata3 vinyó között másolsz.
Tervezett elavulás, marketingbullshit, a sata2 kivezetése a piacról.A legrosszabb húzás a sata1 piacra dobása volt, ami csak csatlakozójában volt sata, de pata belsőre épült NCQ nélkül és egyirányú adatforgalomra volt csak képes.
Nekem is van egy ilyen sata1 vinyó, amióta utánna néztem, azóta tudom, hogy miért fagytam ki, ahányszor másolni akartam róla vagy rá. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Gumi és felni topik
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Linux kezdőknek
 - Steam Deck
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Jogsik - tanuljunk vezetni
 - További aktív témák...

- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
 - Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
 - 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
 - SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
 - WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!

- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
 - CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
 - BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest