- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tetrix #55336 üzenetére
Ez egy egyrészt nem SSD, hanem HDD probléma topik, mint a címéből is evidens kellene legyen... Az SSD témával általánosan értelemszerűen a Flash SSD topik foglalkozik.
Másrészt nemrég már linkelték egy másik válaszban, hogy az adatmentés eleve külön topik, annak a témája a RAW kötet mentése / visszaállítása (+ infó).
Tehát az adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikban kellene ez ügyben érdeklődni, bár az előbb már linkelve lettek a lehetőségek.
-
liksoft
nagyúr
válasz
tetrix #10839 üzenetére
Garira nem érett, a HDSentinel honlapján megtalálod a választ.
Viszont ilyen esetben a drive-ról az összes adatot célszerű lementeni, és a gyári tesztprogrammal a teljes felület írási és olvasási tesztelését elvégezni. Ha ilyenkor hibát ír ki, azt kinyomtatva a garancia érvényesíthető, ha viszont hibás tápellátás miatti felülethiba volt, azt a tesztprogram javítja. Ilyenkor a drive tovább használható, "teljes értékű". Igaz, a biztonság érdekében a nagyobb odafigyelést megérdemli!
-
scope2007
addikt
válasz
tetrix #10839 üzenetére
nekem régebben volt ilyesmi gondom egy 80gbos hddvel...
ha másoltam rá akkor megfagyott, és eltűnt a saját gépből...
a megoldásom az lett rá, hogy hagytam a hddn 5gb üres formázatlan területet... és a maradékot formáztam meg rendesen ntfsre.. és azóta is hibátlanul működik a rackbenszóval ha nem rendszer partició akkor próbáld meg hátha.... de lehet ez se segít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest