- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisperity
tag
válasz
Ciripke #19826 üzenetére
A hibás szektorokat csak úgy nem lehet megjavítani. Még ha valahogy ki is lehetne törölni a SMART adatait, a szektorok nem javulnának meg csak úgy maguktól. Ha kitörölnénk a SMART adatokat, a lemez 0 hibás szektort látna, de idővel újra elkezdené átmozgatni őket.
Inkább azt kell megnézni, mi okozta ezt a több lépcsős romlást, és az okot megszüntetni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ciripke #15292 üzenetére
Na most jutottunk oda, hogy értjük egymást.
NEM viccnek szántam. Ugyanis ha gond van, azt pontosan célszerű definiálni, és részletesen elmondani. A kapkodás (és okoskodás, hogy pénzt spóroljunk) mindig rossz tanácsadó!
A másolatot másik drive-ra kell elkészíteni olyan programmal, ami a hibát is átviszi. Ezért javasoltam a COPY parancsot, hátha az képes még ma is rá (régen tudta). Vagyis aktív ötletet is adtam. Igaz, nekem más eszközeim vannak ugyanerre, de gondolom annyit nem ér meg, hogy adatmentéses szakemberhez vidd. Viszont sok csiszetelés után már lehet, szaki sem tud segíteni.
Imádom, mikor az adatok visszaszerzésekor az adat értéke pár forint. Utána kiderül, pár tizest is megér. Végül "minden" pénzt. Igaz, addigra olyan állapotban van, hogy az esetek túlnyomó többségében már menthetetlen. Kérdezz meg más adatmentéses szakembert is. Vagyis: először is fontos volt, mikor szaki számára még menthető.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ciripke #15286 üzenetére
Igen, bárhogy. Láncfűrésszel, kalapáccsal, pajszerral, majd ecsettel zacskóban.
Mi az, hogy bárhogy?
Ami olvashatatlan, az olvashatatlan. A többi része a file-nak olvasható. Kell egy végig olvasható kópiát készíteni, és kiderül belül mennyire sérült. Ami elveszett, az elveszett. (Adatmentéses programokkal talán valamivel több kihozható belőle.)
Alaphelyzet, hogy Outlook file-t 2GB fölé NEM engedünk. A rendszer kezeli, de ennyi adatot egyszerre elveszíteni.......
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ciripke #15259 üzenetére
Aha.
Azért azt ne hidd, hogy jó is lesz. A SMART fogja a hibás szektort redirektálni. Ettől a tartalma még nem lesz hibátlan, csak végig tudod olvasni. Lehet, hogy parancssori copy paranccsal is átmásolható, régen a hiba ignorálható volt DOS alatt. Így hibásan, de azért megvolt. Avi esetén kis hibával a film megnézhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest