- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #9847 üzenetére
"alaplapi VGA-s 256 rammal ellátott gépre csak akkor teszek 3 winyónál többet, ha azt 500-600W-os táp hajtja."
Ezt ilyen biztos ami tuti alapon? Csak hogy mindenképp legyen kellő tartalék? Mert gondolom egyébként elég lenne kisebb táp, de persze szakemberként gondolom jóval elővigyázatosabb vagy, ismerve az esetleges kockázatokat...
Bocsi, hogy most így kiemeltem ezt a szövegrészletet, csak érdekelne. -
liqquid
tag
válasz
liksoft #9847 üzenetére
Ezeket már ha úgy vesszük próbáltam h csak a winyót hagytam bent, de amúgy alapból 2 winyó volt a gépbe most csak 1 újat beledobtam h legyen valami rendszerwinyó me a másik 1 terrásra nem akartam rakni az nem erre van nekem.
Igazság szerint akkoris azon csodálkoztam hogy format után semmi hiba addig meg csak nőtt, és ez akkor csak akkor léphet fel ha írom vagy netán olvasom a fájlokat. Az ilyesmit viszont úgy tudom garanciába se lehet visszavinni...
Amúgy amit te is mondtál midnenképp az olvasásnál lehet a gond mivel rendszerwinyó így minden indításnál meg hazsnálat során is folyamatosan olvasgatja a pc.
Még azt hallottam lehet hogy 1 mélyformázás letisztíthatja úgy hogy utánna ráírva az adatokat meg az új szektorokat lehet már nem lesz ilyen gond, bár ez csak feltételezés nem biztos de 1 próbát lehet megérne, régen dosba tudtam hogy kell de most vista alól hogy tudnám ezt megvalósítani, van erre valami príma program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest