- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem is ugyanúgy 1 TB-os Hita-m van, és eleinte én is sokat nyavalyogtam a rengeteg kerregés miatt, mert engem is rohadtul idegesített, de úgy van, ahogy Dzsekó írta, ez a "kalibrálás" egyre ritkul. Most már tényleg alig kerreg! Szóval én is meg vagyok nyugodva. Légy türelemmel, soká tart, de abbahagyja.
Amúgy a másik vinyós topicban audi100td és engusz is próbálták a "Sharkoon Vibe Fixer"-t, ami állítólag nekik nagyon bevált, szinte teljesen "megszünteti" a HDD zajongását, ami leginkább a házzal való rezonanciából következik. Itt van róla egy-két kép: [link]
Én is terveztem, hogy veszek, de aztán úgy döntöttem, hogy majd inkább készítek házilag hasonlót, még ha nem is lesz olyan szép, legalább megvolt az alkotás öröme.Szerk.: pontosítok, a vinyó a kerregést nem hagyja abba teljesen, mert nyilván az oprendszer dolgoztatja. De a kezdeti rendkívül gyakori kerregés egyre ritkul. Már önmagában sem számít egy halk vinyónak ez a típus, de valamit valamiért. Nagy kapacitás, gyorsaság, ez nagyobb zajjal jár. Kivéve, ha megoldod, hogy ne érintkezzen a házzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest