- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, hát ez elég durva, remélem már minden adatot mentettél róla
Szerk.: látom azóta szerkesztetted a hsz.-t: "Holnap adatmentés és végleg kiveszem!!" Amit ma megtehetsz, ne halasz holnapra...
Fateromnak van egy SATA-s 250GB-os Maxtorja, még nincs egy éves, és már most 70% a kondíció, nagyon instabil a működése, zajos, rezonál és lassú. Szóval már nekem is van rossz tapasztalatom... Félő, hogy bármikor feladhatja a harcot a vinyó.(#9253) siriq: mondom, nekem már 3 éve működik az IDE-s Maxtorom 100% teljesítménnyel és kondícióval, egyetlen baja az iszonyat hangja, de még a gyorsaságára sem lehet nagyon panaszom (persze össze sem hasonlítható a mostani SATA-s TB-os Hitachi-mmal), tehát simán lehetnek kivételek, de mint feljebb írtam, nekem is van már rossz tapasztalatom Maxtorral kapcsolatban - és ez a kérdés most kb. olyan, mintha arról vitáznánk, hogy a Codegen tápok márpedig igenis jók vagy pedig ipari hulladékok. Inkább az utóbbi... és mégis itthon az egyik gépben Codegen van már több mint 4 (!!!) éve, és nem vágott haza semmit.
Ettől függetlenül soha nem vennék Codegen tápot, mert rengeteg ember szívta már meg olyan szinten, hogy búcsúzhatott az alaplaptól, vinyótól, és mindentől, amit csak a tápegység "elért". Elhalálozásakor vitte a sírba a többi alkatrészt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest