- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hogy mi csinálta azt nem tudom,
NE FORMÁZD ELÖTTE mert az is írási muveletek sora a hdd én
Ez a progi azokat a file okat tudja visszahozni, amik rajta vannak a hdd én, de a tartalomjegyzékben nincsenek.
Átnézi a teljes felületet.
Az én 400 GB os hdd met 5 óra alatt nézd végig.Amikor particiónálod / formázod tulképpen a tartalomjegyzéket hozod létre.
Ne lepödj meg végig fogja scannelni a hdd ét, sokáig fog tartaniAz eredmény elmenthető, természetesen szintén ne az adott hdd re.
Azért érdemes a talállati listát elmenteni, mert ha esetleg kifagy a progi akkor bevisznek csendháborításért a káronkodás miatt, hogy ismét órákon át kell scannelni.De igen csinálhatta vírus is.
Majd ha már rendbe raktad a particiókat, akkor átnézeted a kimentett anyagot egy antivirussal, a get data back használatakor semmien felesleges dolog ne kegyen fent a rendszeren, se vírusírtó se semmi,
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest