- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
DjPremier #7592 üzenetére
Ezekkel az adatmentéses progikkal én is megszívtam már.
Örültem mint majom a farkának, mikor láttam, hogy jéé visszaállított mindent. Fájltartalmat megkukkantottam F3-mal és valami teljesen idegen hexa adathalmaz volt benne. Na mondom ez nagyszerű, hát így akár én is vissza tudtam volna állítani a fájlokat a winhexszel, nem kell ehhez külön program. Mp3-maknál ez irtó érdekes, mert így a visszaállított fájlok lejátszhatatlanok lesznek, a képek is úgy jöttek vissza, hogy megnyitod és valameddig normálisan megrajzolja, aztán meg egy szabályos szürke vagy másfajta minta a kép további része. A programokról és filmekről nem tudok nyilatkozni, de úgy összességében ez elég gáz volt.
Szóval mielőtt túlságosan beleélnéd magad szépen nyitogasd meg a fájlokat. Mert pl. én nem a törlődött fájllistát szerettem volna viszontlátni, hanem a fájlok tartalmát is, amire a szoftveres eljárások elég kevés esélyt adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest