- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Floyd80 #56236 üzenetére
Nem győzlek óvva inteni, hogy fontosat ne tarts rajta, egy merevlemez egy mechanikus eszköz, ott mindig mozog valami és a legkisebb indikátorok idővel sokkal nagyobb bajhoz vezethetnek. Amint 100/100-at, könyörtelenül 0.0 hibával elhagyja egy HDD, szerintem teljesen lutri - hiszen nem látunk rá, mi történik a precíziós alkatrészeivel, elektronika, mechanika, fejek, stb - hogy holnaptól összeesik és viszlát minden adat, vagy 10 évig elketyeg még pár bad sector-al, konzerválódva abban az állapotban, esetleg visszajavítva magát.
Halál lutri az egész.
A nagyot mondjuk akkor néztem, mikor kezdetleges (de már természetesen piacra dobás utáni) saját firmware-e rondított bele a Samsung SSD-mbe, na akkor anyáztam kettőt.
Szóval legyen biztonsági mentésed, ezt pedig használd "bukható"-visszaszerezhető adatra, fontosra ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest