- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
válasz
ricsip #53765 üzenetére
Akkor parkol le hogyha 10 percig idle állapotban van. Nem csinál olyat hogy folyamatosan parkoltatja. Tehát az kilőve.
HDSentinel szerint teljesen jó. A sebessége is egyenletesen csökkent mire végére ért a 4TB-nak, az elvileg normális ugye?
Kezdőképernyőn ez fogad, itt is 100 asnak mutatja mondjuk az a 4k-s dolog nem tudom micsoda.
CrystalDiskMark sebesség teszt, itt teljesen jónak tűnik.
Na és amikor lemezről másolok egyik mappáról a másikra akkor durván beesik a sebessége, szemléltetés képen betettem egy sima 2,5" ról indított másolást is.
Az az érdekes amikor beesik a sebessége 180 mbit/sec ről 50mbit/sec alá akkor folyamatosan elég fura hangot ad ki addig ameddig véget nem ér a másolás vagy írás.Viszont van amikor nem esik be a sebessége hanem alapból így indít.
Egyébként ha a meghajtóról egy másikra másolok vagy arról írok a purple-re akkor a sebssége teljesen jó és csak az a klattyogó hang van bizonyos időközönként vagy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest