- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5292 üzenetére
Bocs, úgy látszik, valamiért elég tompa agyi állapotban valami nagyon összedobált hsz-t sikerült kreálnom.
(Ebből származott a félreértés.)
Azért ennyire hülyének ne nézz, kérlek, hogy nem tudom, hogyan lehet megtalálni egy programot...Azért már egy ideje én is nyüstölöm a gépeket, ha nem is munkajelleggel, de érdeklődést mutatva az informatika iránt. Viszont természetesen előfordulnak területek, ahol még amatőr vagyok, ezért kérem mások segítségét, akik nálam többet tudnak.
Már más gép+táp+adatkábelnél is előfordult ugyanez a hibajelenség a vinyóval. Most épp ötletem sincs, mivel tudnám felülvizsgálni a vinyó hőmérőszenzorát. Talán egy szobai hőmérővel, amelynek külön "tüskéje" is van hőmérés céljára? (Aminek segítségével a kinti hőmérsékletet is le lehet mérni úgy, hogy kívülre rakod a hőmérőcsúcsot. Talán ezt nyomjam hozzá a vinyóhoz...?)
Kipróbálom majd a Powermax-et, csak jelenleg nem vagyok annál a gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest