- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
z123456789
üzenetére
Vagyis ha valami eleve nyilvánvaló az egyes információk alapján, valamint a jelenleg forgalomban lévő 3,5"-os USB-s tárolóeszközök is nem meglepő módon kb. mind külső táposak, ellenben te, meg egyesek ezzel nincsenek tisztában, akkor az szerinted nem nyilvánvaló, nem köztudott. Érdekes megállapítás...
Meg ezen gondolatmenet mentén ha a megvásárolt adapter specifikációjában is le van írva, hogy eleve 2,5"-os meghajtókhoz való, látszik hogy nem mellékelnek hozzá külön tápadaptert, akkor az ezek szerint szintén nem elég világos és felmerülhet a 3,5"-os használata, biztos jó az úgy ahhoz is. 
A praktikusság valóban lehet szubjektív, kinek mi alapon. Viszont egyrészt az előző válaszban felsorolt jellemzők eleve a 2,5"-os típusoknak kedveznek, másrészt ha már utazás volt említve, akkor ott szintén már csak a kisebb méret és az USB only tápellátás miatt is, ahol a jelen esetnél is eleve az utóbbi lett volna cél.
-
válasz
z123456789
üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy kihajintottam a 3,5" dokkoló spéci két feszültségű egyedi csatis tápegységét és lecseréltem a csatlakozót is sima DC csatlakozóra [link], amihez bármely sarki boltban kapok 12V 2A dugasztápot. Az 5V ágára vettem eBay-ről egy 12v to 5v dc-dc 3A konvertert 250Ft-ért, de te akár át is kötheted usb 5v-ra..
Utazáshoz vonaton laptopal a hátizsákban elfér egy 12V 7Ah zselésaksi..
ha tudsz forrasztgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg ezen gondolatmenet mentén ha a megvásárolt adapter specifikációjában is le van írva, hogy eleve 2,5"-os meghajtókhoz való, látszik hogy nem mellékelnek hozzá külön tápadaptert, akkor az ezek szerint szintén nem elég világos és felmerülhet a 3,5"-os használata, biztos jó az úgy ahhoz is. 

ha tudsz forrasztgatni..