- uleFone Power
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
*Ropi*
üzenetére
semmi ilyen
nem sok értelme van annak, hogy valamilyen segítséget kérek és titkolom, mint egy hülyegyerek a körülményeket, hogy amúgy ezzel bontottam le falakat. cél volt a biztonságos és stabil üzemeltetés.ez egy teljesen biztonságos környezetben üzemeltetett darab volt. az íróasztal túloldalán van egy polc, aminek annyi a funkciója, hogy oda van behúzva ONT, router, elosztó, HDD. itt aztán kényelmesen le volt rakva egy külső HDD házban, ami vízszintesen élére állva tartotta. a talpa gumírozott. nemigen érheti erőhatás, max ha az asztalra csapok mint egy állat. de mivel utólag kiderült a router naplójában, hogy mikor halt le az egész, így azt is tudom, hogy akkortájt senki sem volt itthon. a router ugyanis rögzítette a lecsatlakozás pontos időpontját, amiből az derül ki, hogy éppen munkahelyemről adtam hozzá valamit P2P letöltésre. pár percre rá ismét próbáltam elérni és akkor volt egy sanszom, hogy valami nincs rendben.
ugyan az elosztó, amibe csatlakozik az egész kupleráj az egy APC elosztó, de a külső házak tápegységén földelés nem szokott lenni. ettől eltekintve nem volt semmi olyan tényező, amiket említesz. számomra végképp érthetetlen laikusként is, hogy mért pont ez hasalt el és mégis mi a bánattól. úgy tudom ezt a terhelést egy WD Red röhögve elbírja, célnak megfelelőt próbáltam anno választani. ráadásul messze nem volt annyira terhelve, mint azt eredetileg terveztem.
-
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi*
üzenetére
A lényeg, hogy ha nem pörög fel, akkor jó eséllyel szét kell szedni, hogy belenézzen az ember, de ezt viszont csak tiszta térben lehet megtenni, mert egyébként a bekerülő porszemek problémát jelentenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem sok értelme van annak, hogy valamilyen segítséget kérek és titkolom, mint egy hülyegyerek a körülményeket, hogy amúgy ezzel bontottam le falakat. cél volt a biztonságos és stabil üzemeltetés.