Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
dances
üzenetére
Köszi a választ!
A fő probléma nem az, hogy csökken a kondíció, hanem ezzel arányosan a Windows sem tölt be. Egy adott százalék (kondíció) alatt csak pörög a merevlemez, de nem indul el a rendszer.
Most újratelepítettem, átcsatlakoztattam a másik SATA3-as kábellel az alaplap egy másik SATA3 portjába, amit az Intel P67 Chip vezérel.
Ezen kívül van még másik kettő SATA3 port is az alaplapon, de azokat valami Marvell cucc vezérli - ilyen driver van is az alaplaphoz kapott lemezen, de azt sosem használtam/nem is telepítettem.
És ott valami AHCI Drivert is említ, Intelnél ezt nem írja, csak a Marvellnél.Az újratelepítés után "leválasztható" merevlemeznek ismeri fel a rendszer a merevlemezt. A tálcán ugyanúgy le tudom választani a merevlemezt, mintha valami külsős USB cucc lenne.
A HDD Sentiel szerint 100%-os a merevlemez. A két öntesztet lefuttattam, de mindenféle hiba nélkül végigment a folyamat. A múltkor pedig a rövid-önteszt is leállt már az elején valami olvasási hibára hivatkozva.
Lehetséges, hogy a gyári SATA3 vagy az alaplapi SATA3 port a ludas?Érdemes Windows 8.1 alá feltelepíteni az új Intel Chipset Drivereket?
Korábban csak Windows 7 alá szoktam feltelepíteni, de a Windows 8 mindent felismer automatikusan a VGA Driveremen kívül, ezért itt nem szoktam a Chipset-et telepíteni. Lehet, hogy érdemes lenne itt is?
Alaplapi BIOS frissítést már régen megcsináltam, azóta sem jött ki újabb BIOS.
Illetve van egy Intel Rapid Storage Driver + Software program is a lemezen és a hivatalos oldalon. Ez pontosan mire jó és érdemes ezt is feltelepíteni?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest