Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Tapintásra jó forró volt az 50 fokosnak jelzett HDD-m, de akkor a venti nem volt rajta, ráadásul egy rosszul szellőző házban volt.

(#33099) beldeczki
Szóval nem elég hogy már egyszer becserélték, de most a gariwinyód is gyengélkedik.
Nálam először csak néhány gyenge szektor volt, majd heteken belül meghaladta az ezret, végül működésképtelenné vált.
Szerintem mielőbb meg kéne tőle szabadulnod. Nehogy az adataid elvesszenek. Jó egy nagy hulladék a HD103SJ.
Én garanciálisan cseréltettem, és a bolt volt olyan rendes, hogy kérésemre egy WD-t adott helyette, 2 év garival.
(#33100) StSanya
Nálam bekapcsoláskor minden biosban kijelzett hőérték megegyezik a szobám hőmérsékletével. A windowsos értékek is olyasmik. Kivéve a hűtött vinyó: az úgy 5 fokkal hidegebb. -
StSanya
senior tag
Szerintem meg nem a Sentinel-el van a probléma, hanem a hőfok szenzorral. A Sentinel csak kiírja az értéket, amit az érzékelő jelez. Régen voltak, főleg Samsungnál ilyen szériák, amik következetesen alámértek.
Amúgy a Sentinel-en van olyan, hogy (érték)eltolás. Bekapcsoláskor, hidegen a környező ház hőmérsékletét kéne mindenképpen kiírnia a meghajtónak is, a különbséget kéne eltolással hozzátenni a meghajtó által kiírt hőmérséklethez.
(Példa: Pontosnak, hitelesnek mondható alaplapi dióda hidegen, bekapcsoláskor 20 C-t mutat, a HDD meg 15 C-t. Ekkor a Sentinelben +5-el eltoljuk a HDD hőmérséklet értéket pl. a "194 Disk temperature" SMART értéknél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Airsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő