- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Szerintem ezért jók (megbízhatóak, stb...)!
A másik véglet a Maxtor, ami hááát: ''olcsó húsnak híg a leve''!''
Mióta a Sulinetnek köszönhetően elég nagy számban fordulnak elő a Samsungok, már nincs olyan jó híre.
És a 160G-tól felfele kategóriában már nem olyan rosszak a Maxtorok sem, pl. a 160-as kevésbé melegszik, mint a Seagate vagy a Samsung hasonló méretű vinyója.
(És messze a töredéke mennyiségű vinyó halna meg az országban, ha felhasználók nem a tápegységeken spórolnának, ill. nem akarnának egyidőben tuningot is meg halk gépet is.) -
KisBundi
őstag
Hát épp ez a baj a Samsungokkal. Nem szeretik ha a kiveszik a gépből és hurcolásszák őket ellentét a Maxtorral ami jól birja a környzetei hatásokat. Nekem majd 4 évig volt egy 60 gigás Maxtorom és állandóan hurcolásztam és kutya baja sem volt. Bezzeg ezt a Samsungot csak egyszer vettem ki a gépből és rögtön meghalt.
Valamelyik fórumon ki is derült hogy a Samsung vs Maxtor párharcból a Sam. húzza a rövidebbet. Ja a jelszavadat az adataim alatt tudod megváltoztatni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lexus, Toyota topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Konzol Screenshot
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest