Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem írtam, hogy fontos rendszerről lenne szó, csak azt, hogy ipari PC. Nem tudom miért kell ilyen lenéző, kioktató stílusban válaszolni. Ha egy problémával először találkozik az ember akkor utána kell járni és aztán megoldani. Legközelebb jobban meggondolom majd, hogy merjek-e kérdezni...
Ami viszont a lényeg és köszönöm: végül FAT16-ra formáztam a HDD-t, majd visszaállítottam a TrueImage-vel mentett tartalmat (természetesen nem szektorról-szektorra lett mentve) és MBR-t, ami valóban visszaállította az NTFS 1.2 fájlrendszert. Tökéletesen működik minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest