- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Kernel #11631 üzenetére
Szia Kernel, először is köszi hogy reagáltál!
Ezt úgy érted, hogy 4 gépen szintén lefagy, míg a DVD-lejátszó viszi?
Igen úgy! Pontosítva az egyik cimborám azt mondta nála ment csak azt vette észre, hogy lassú, nem tudom mihez képest, annyira nem ért a gépekhez. (Neki egy régebbi gépe van)
Nemtudom nála hogy mehetett, lehet csak utána romlott el.Ha ez USB és nem eSATA, akkor kiszerelném, bele a gépbe közvetlenül, SMART-ot kellene nézni valahogy, már ha nem fagy le.
Ennek 2 akadája van.
1, még garanciás, csak legalább 1 hónap mire pesrte visszamennék és a garanciát érvényesíteni tudnám.
2. Nem tudom szétszedni, félek, hogy valamit eltörök. Első körben olyan lehetőségeket akarok kipróbálni, amivel nem kell szétszedni.
[link] Itt látszik, hogy egy U alakú kaszni közé van betéve az egész. Próbáltam felnyitni kicsit és kicsúsztatni a winyót tartó részt, de hihetetlenül tartja valami és látom, hogy feszül a kaszni.Ezt a SMART-os dolgot, csak akkor lehet nézni, ha kiszerelem?
Nem láttam még a csatolófelületét, a laptopomba biztosan belemenne, de akkor miről indulna a gép? Ezt nem egészen értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest