Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Zolynet válasza teljesen a véleményemet tükrözi. Annyit füznék hozzá, hogy ha friss install, akkor talán jobban megéri egy reinstallt csinálni mint átméretezni. A telepités elején megadhatod a méreteket. Másrészt a dokumentumok simán áthelyezhetőek másik particióra, doksik jobb katt> tulajdonságok> hely> áthelyezés. Igy nem a c:-n foglalja a helyet és nem kell mentegetni külön reinstallnál.. Nálam pl, külön csináltam egy particiót a doksiknak.
-
zolynet
veterán
Ingyenes particionáló prog most nem jut eszembe, de amúgy erre a Win boot cd is elégséges kell hogy legyen. Ha nem akkor még a particion magic v acronis verziókat szoktam elővenni, ill egy bart xp boot cd-t. Leválaszáshoz az acronist 9 v 10et ajánlanám, ami nem ingyenes ... adatveszés nélkül leválaszt területet és átteszi egy másik particióra, kellemes prog, sokat használtam erre a célra, nem volt vele egyszer sem problémám, nyugodt szívvel ajánlom! start-dokumentumok mappát élből nem használom pont azért amit leírtam az előbb, Cére csak op rendszer semmi saját kép/zene/doksi/stb ... adattárolásra másik partíció, op.rsz-ére nem, ez nálam bevállt, megkönnyít eztazt .... általában másnak is ezt javaslom ill így csinálom meg a gépét, ez lehet az én berögzült 'hülyeségem' is
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest