Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5217 üzenetére
Nem találtam a Maxtorhoz ÍRÁSTESZTELŐ programot sajnos.
Pedig biztos van, csak én voltam figyelmetlen...
Közben más problémám is akadt: egy Western Digital vinyó időnként érdekes dolgokat produkál, szerintem talán túlmelegedés miatt, de a Windows olyan szinten befagy, hogy SEMMIRE nem reagál, hiába a Ctrl+Alt+Del, hiába a kurzormozgatás, semmi reakció, a megoldás csak az újraindítás, vagy a gép kikapcsolása egy darabig (gondolom míg lehűl a vinyó??).
HD Sentinel tökéletesnek látja a vinyót!! Kondíció és teljesítmény 100%, elvileg semmi baja, csak hát sajnos ennek nem tudok hinni, mert a hangja is katasztrofális (szinte csörgő hangja van), mintha szenvedne benne a motor, ami mozgatja a lemezt, és a leolvasófej is furcsa hangokat ad. Miért látja akkor a HD Sentinel hibátlannak??Amúgy erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest