Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
end0
csendes tag
Nekem a bolt akadékoskodás nélkül cserélt. legalábbis e-mailben ezt jelezték vissza... Nem igazán akarom reklámozni mert az MPL-es csomagküldéssel eléggé elb@sszák az időt, ma már a futárnál volt, de sajnos nem tudja hol van a cím ezért hétfőn vegyem fel a postán, ezt már 2x eljátszotta, 1x mikor kihozta az előzőt és most a cserénél is.
Szóval a "vizesek" szó nélkül cserélték a megreklamált WD black fzex 2TB HDD-t mert leállításkor súrlódó hangot ad. Előtte azért felhívtam a figyelmüket, hogy ne várjunk a WD válaszára mivel átvételt követő 1. nap jeleztem, hogy problémám van, kérném az azonnali cserét, és hát adták/adják is.
Remélem ők nem egy használttal akarnak próbálkozni, mert akkor az is megy vissza a feladónak.
Egyébként visszaküldés előtt teszteltem, ahogy itt javasolta sp4c3, és minden 100%-os volt. Teleírtam, majd wd programjával ellenőriztem van-e hibás szektor és nem volt. Ennek ellenére nem szívesen bízom a fontos adataimat egy olyan HDD-re ami rendellenes hangot ad.Most várom a hétfőt, hogy hozzájussak a cseredarabhoz és tesztelhessem. Ha ez is defektes lehet újra kellene gondolni a HDD ajánló tartalmát.(anno a WD green ezrx-et is prohardveres ajánlás alapján választottam és nagyon megbántam)
Új hozzászólás Aktív témák
- 870 EVO SATA 2.5 inch SSD 250 GB 100/100
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi