Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz DrDoktor #32655 üzenetére

Ok, írtam is, hogy modernebb TV-kkel nincs (személyes, de már olvastam jó pár panaszolgatós hsz.-t is ezzel kapcsolatban) tapasztalatom, de pl. ami neked is van az is éppen egy neves gyártó eléggé jó és új modellje és nem mindenkinek van ilyen, akár 4K / HDR-es TV-je sem. Sőt a többségre inkább nem ez jellemző. Azoknak a lejátszóiról meg igen keveset tudni. De hagyjuk, nem bonyolítom, a képminőség és a nem támogatott formátumokkal kapcsolatban pedig szintén nem velem kell vitázni (már, ha van itt valaki aki akar, mer és tud is), hanem írtam, hogy "kikkel".

DTS is kihalóban nem érint. Manapság minden atmos hang-> Ezzel is lehetne vitázni, van olyan kiadás, vagy release, ami csak DTS (HD) hangokat kap, akkor azok alapból némák lesznek. A DTS meg nem "kihaló", ugyan úgy máig az másik legelterjedtebb formátum a DD és annak HD megfelelői mellett. Legalább 3 fajta "modern" HD verziója van, hasonló konfigurációkkal, mint a True HD + Atmos 7.1. Meg az "alap" DTS is eléggé korrekt, mind a mai napig. No de ebbe nem menjünk bele.

Divixet meg egyébb régi hulladékokat nem oleden fogok tolni-> Hanem min, veszel hozzá direkt egy "gagyibb" TV-t? :D Amúgy az előző hsz.-emmel nem téged szólítottalak meg, hanem arra reagáltam, hogy általánosságban van kijelentve, hogy "a TV lejátszója mindent is tud", ami így nem igaz. Sokan (pl. én is), nézünk még olyan régebbi, ritkább anyagokat, amik csak ezekben a kódolásokba vannak meg. Az, hogy ez téged mennyire nem érint az megint nem ad általánosításra okot (lásd feljebb).

Nem vitatkozni akarok egyikőtökkel sem és minden csípőből lőtt válaszolgatás előtt, inkább azt kellene nézni, mi volt az eredeti kérdésem és állításom és, hogy mire is kérdeztem rá és és mit vetettem fel valójában.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák