Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fandango

veterán

válasz damojian #17560 üzenetére

Egy gyors kerdes milyen nvidia drivered van, mert gyorsan atolvasva nem talaltam meg, hogy leirtad volna.

• Tomix24

addikt

válasz damojian #17560 üzenetére

Ok XBMC - :) Elírtam, nagy kaland :D

A hangokról nem kell kiselőadás(vagy félreértésből nekem címezted) , mert mindent tudok róluk, az mellett hogy lehetőségem van ki is használni mindet, nemcsak a Core hangokat.

A szenvedést a túlbonyolított egyébb kódek, és Media Player beállításokra írtam itt álltalánosságban. A te szenvedésed más eredetű, vagy nem.

A legegyszerűbb kipróbálni hogy megy-e nálad a HD Pass, ha ezeket használod, más nem is kell elsőre:

Realtek HD Audio 2.68 driver (32/64 op rendszertől függően)
    Splash Player Pro - (A beállításon belül a hang résznél gyerekjáték a HD hangokat beállítani)

Ezzel nálam elsőre ment minden, az erősítő szépen kiírta az összes lehetséges HD hangot(rengeteg a film, volt honnan próbálgatni is). Ha csönd lenne így is nálad, akkor a HDMi kábelt érdemes kicserélni, de nem feltétlenül 10.000Ft-ra :) 1500 körül kapsz már 1.4-es(időtálló) kábelt 1.5m körül. Többe kerül ha több méterre van szükség. [link]

A hardvereidet is ellenőrizd hogy HD Audio-ra is képesek-e.

Az XBMC nem "online videólejátszásra szerkesztett dolog" , hanemvan lehetőség átélni egy asztali lejátszó élményét, azmellett hogy nem gond neki egyik formátum sem, és egész sokszor frissítik. A + HD audio pack-al nem lehetne gondod, de a Splash az első, azon teszteld le, és jónak kell lennie. Élvezheted a nagyobb bitrátás élményeket.

Előre szólok, hogy DTS 1500(ami a kedvencem) és TrueHD vagy Akár DTSD MA között nem nagy a különbség, legalábbis nem sokat vettem észre 250.000-es rendszernél :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák