- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
Nem vagy egyedül a problémáddal, én 2-3 hónap után többek között ezért szüntettem meg az előfizetést. Sokszor borzasztó ronda nézhetetlen volt a minőség (főleg filmeknél), egy-egy Terápia részt csak 7-8 buffereléssel tudtam végignézni, akkor is kockákkal. 500 megabites nettel QoS teljesen jól belőve a routeren, Netflix 4K pillanatok alatt betölt gyönyörűen éles képpel, így nem helyi probléma.
Maximum a PS4 lehet (az app is sajnos sokat szarakodott), nálam is sajnos csak azon keresztül tudtam nézni, mert Android TV-re még mindig nincs magyar app
''Csak állsz ott, vagy nézel is?''
-
azbest
félisten
Próbálj már csinálni egy éles fényképet a tévé képernyőjéről lejátszás közben (pause-t nyomj a lejátszásra, hogy ne legyen elmosódott a kép). Bár ez eleve sokat torzít a látványon, de talán észrevehető lesz a különbség úgy is, ha eltér a normálistól.
Esetleg egy képet közelebbről (de ne annyira közelről, hogy a színöszetevőket lássuk ) a hbo logóról lejátszás közben, megállítva, mert az is árulkodó.Ha inkább erre (sd) hasonlít a látvány, mint erre (720p), akkor valami gond nálad van.
Ha sd minőségűnek tűnik, akkor esetleg próbáld meg a tv másik hdmi portjába dugni a ps4-et. De biztosan van ps4 topic, ott érdemes rákeresni, hogy másnak volt-e másolásvédelem miatt tévével gondja. Elképzelhető, hogy nem megfelelő esetben az szolgáltató nem hajlandó jobb minőségben mutatni a tartalmat. [link]
Látom valaki írt olyat is, hogy idővel lelassult a wifin a net a ps4-én és egy újraindítás kellett, hogy megint gyors legyen.
A blu ray lemeznek biztos, hogy nem alternatívája, mert az meg kell venni, fizikailag el kell jusson hozzád és ezért 25-50GB méretben kapod meg a tartalmat. A stream pedig ennél lényegesen sávszélességtakarékosabb, cserében viszont azonnal nézhető a kínálat. A tévé adásához képest simán versenyképes. Persze lehetne azért már fhd és 4k tartalom is a hbo-n, mert netlixen azért valóban jobb a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nyilván soha nem lesz olyan mint egy 15-20megabites 1080p, de alapvetően nézhető.
Volt szerencsém hatalmas 4k samun ránézni. Na arra azt mondtam ,hogy ezt ebben a formában inkább nem.
Viszont 106cm és 82cm fullHD-n , chromecast2-vel nincs vele különösebb probléma.[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Szia!
Én használom telón, tévén, mobilon és ps4-en is. Egyiken sincs probléma a képminőséggel, de kell neki a sávszél.
Ellenőrizd a netkapcsolatod, ha wifin vagy, menj át kábelre. A PS4-ekben többször cseréltek wifi modult, érdemes csekkolni, hogy nem-e egy rosszabbik szériát kaptál ki.
Alapvetően a hiba nálad lesz, mert a HBO GO alapvetően nem szolgál ratyi képminőséggel.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek