- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
Hello,
Ha a media marktból rendelek egy beszerelhető mosogatógépet, és kérek beépítést, akkor az annyit foglal magában, hogy rádugják a vízre/áramra vagy teljesen beszerelik? Értsd: odacsavarozzák a bútorhoz meg stb. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
elite.cs11
senior tag
válasz
Grande Ale #88708 üzenetére
annyira azért nem okos. nem csatlakozik a wifire meg ilyesmi, szóval szerintem frissíteni se tudom. direkt nem is akartam olyan gépet
A többieknek köszi a választ amúgy
-
elite.cs11
senior tag
Hello,
Vettem egy új miele wwd020 wcs mosógépet és azt vettem észre, hogy az eredetileg kiírt időnél mindig sokkal előbb végez.
Elindítottam egy programot, olyasmit írt ki az elején, hogy 2 óra 40 perc. 2:32-nél ránéztem, kb 1 perc múlva megint ránéztem és már azt írta, hogy 1:31 van hátra.
Ez normális vagy valami feature amiről nem tudok? -
elite.cs11
senior tag
válasz
Nagya21 #88248 üzenetére
Én is afelé hajlok, de olvastam hogy pl a WWD020-ban van valami műanyag alkatrész és a csapágy nem javítható, míg pl a kicsit drágább WWG660-ban acél van és javítható is. Viszont utóbbinál nem érdekel egyáltalán a "smart" funkció, és egyéb más se.
emvy: Mármint volt miele géped és volt vele probléma? melyik modell?
-
elite.cs11
senior tag
Hello
Úgy néz ki a mosógép lassan megadja magát, a kérdésem az lenne hogy mi az ajánlott márka 350-400.000 Ft környékén? Látok media marktban pl miele-t ilyesmi áron, azokból mindegyik jó? Vagy van olyan modell ami nem az igazi.
Illetve budapesten/pest megyében van ajánlott hely vagy kb mindegy honnan? (fontos hogy be is szereljék) -
elite.cs11
senior tag
Hello!
0-24mosogatogep.hu-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Nagya21 #83618 üzenetére
Az oké, hogy ahol van a szűrő abban a részben marad víz
De most annál is több maradt benne, lehetett látniLehet, hogy ez is normális, de eddig nem ezt csinálta (ezelőtt szereltem valamit amiért ki kellett húzzam - beépített - és lehet hogy nem megfelelően állítottam be a lábait, nem tudom hogy ez hozzájárulhat-e hasonlóhoz)
-
elite.cs11
senior tag
Arra van valakinek ötlete, hogy a mosogatógépben miért marad valamennyi víz az alján?
Lefut a program teljesen (elvileg ha nem fut le akkor bekapcsolva marad), és ha elindítok egy másik programot akkor azzal kezdi, hogy kiüríti a vizet.
Elég furcsa, eddig nem volt ilyen gondja -
elite.cs11
senior tag
Mosogatógépszervízzel kapcsolatban tapasztalat? Budapest vonzáskörzetében kéne
ismertek valami jó/megbízható szakembert vagy céget? gorenje mosogatógép amúgy
az a probléma hogy elindítom és szerintem azt érzékeli hogy kinyílt az ajtó ezért leáll, de lehet más problémája is van.. -
elite.cs11
senior tag
Hello
BP-en/kornyeken tudtok mosogatogep szerelot ajanlani?
Illetve, ha uj mosogatogepet vennek, hol nezelodjek? Legjobb az lenne ha beszerelessel is foglalkoznak.
-
elite.cs11
senior tag
Hello,
Van egy gorenje mosogatógépem és azt tapasztalom, hogy néha a program nem fut végig, pl beteszem másfél órára, és két óra után kinyitom. a kijelzőn villog, hogy 0:45 perc még hátravan, az aljában ott a víz, de mégse csinál semmit. Az ajtó automatikusan ki kéne nyíljon, ha lejár. Ezen kívül nem dob hibakódot, megnéztem a filtert a lefolyónál, az se volt eldugulva.
Bárkinek van ötlete, hogy mi történhetett?Edit: ja és a legjobb, hogy nem mindig csinálja, van amikor rendesen kinyílik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged